DA LI JE OVO NORMALNO? Internet bruji zbog SKUPOCENOG NAKITA koji nosi ćerka Ane i Raste (FOTO)
Rasta i Ana su u avgustu prošle godine postali roditelji, Foto: Marina Lopičić

GORI INSTAGRAM

DA LI JE OVO NORMALNO? Internet bruji zbog SKUPOCENOG NAKITA koji nosi ćerka Ane i Raste (FOTO)

Da se roditelji trude da ćerkici razviju osećaj za brendiranu garderobu već su pokazali komadi odeće koji na sebi imaju logo prestižnih modnih kuća, kao što je Šanel, a sada je Rasta otišao i korak dalje

Objavljeno:

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta postali su roditelji devojčice Tare početkom avgusta prošle godine, a od tada su veoma retko objavljivali njene fotografije na društvenim mrežama.

Ipak, povremeno se na profilima pevačice i repera umeo pronaći poneki kadar u kom se nalazi i njihova mezimica, ali tako da joj se ne vidi lice, tako da je u fokusu obično bila njena garderoba ili pak preslatki prevoji jer, kako Nikolićeva tvrdi, Tara ima i te kako dobar apetit.

... nisam imao gazdu nikad, dok se ti nisi pojavila ... moj BOSS! #ljubav #zivot #tara

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Da se roditelji trude da ćerkici razviju osećaj za brendiranu garderobu već su pokazali komadi odeće koji na sebi imaju logo prestižnih modnih kuća, kao što je Šanel, a sada je Rasta otišao i korak dalje.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj njegova mezimica nosi zlatni Versaće lančić, koji je vremenom postao i njegov zaštitni znak, a pratioci na društvenim mrežama su u rekordnom roku ostavili na stotine komentara.

Bonus video POSLE SELFIJA STIGAO I SNIMAK: Karleuša i Dara se ludo provode zajedno!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.