ISKOMPLIKOVALO SE, NE ZNA SE ŠTA ĆE BITI S NJOM! Voditeljka Zadruge u strahu od operacije, trpi jake bolove!
Dušica Jakovljević voditeljka Zadruge, Foto: Printscreen Youtube

nije dobro

ISKOMPLIKOVALO SE, NE ZNA SE ŠTA ĆE BITI S NJOM! Voditeljka Zadruge u strahu od operacije, trpi jake bolove!

Ona je dobila terapiju koja će trajati oko nedelju dana, a nakon toga, ako se situacija ne smiri, moraće da ide na još jedno snimanje

Objavljeno: 22:47h

Voditeljka najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" Dušica Jakovljević nije ni slutila kakve je sve komplikacije očekuju nakon saznanja da je povredila stopalo.

Naime, ona je osetila jake bolove u nozi, da bi se nakon detaljnog pregleda ispostavilo da je reč o povredi skočnog zgloba. Kako VIP saznaje, ona je posle dva dana otišla na rendgensko snimanje, međutim uprkos tome što joj je radiološki tehničar napravio snimak iz više uglova, nisu uspeli da vide u čemu je problem.

foto: Damir Dervišagić

- Iako su joj savetovali da miruje, Dušica je to odbila, jer ne želi da odsustvuje sa posla. Gledaoci su navikli da je viđaju skoro svakog dana u studiju TV "Pink", a pošto je ona veliki profesionalac, ni za trenutak nije pomislila da uzme bolovanje. Samo dva dana nakon bolnih terapija elektrostimulacijama, kojima se podvrgla kako bi joj se smanjio bol u nozi, ona je došla u emisiju uživo i ponašala se kao da joj se ništa nije desilo. Nekoliko puta je prokomentarisala kako je morala da obuje čizme umesto štikli, jer su joj one udobnije, ali se nije žalila - kaže izvor za VIP i dodaje da su se svi oko Dušice uplašili za nju, međutim ona ne želi da se tome pridaje previše značaja, iako joj nije svejedno ako bude morala da se podvrgne hirurškom zahvatu.

foto: Printscreen Instagram

- Ona je dobila terapiju koja će trajati oko nedelju dana, a nakon toga, ako se situacija ne smiri, moraće da ide na još jedno snimanje. Dušica se uplašila da može doći do operacije u slučaju da se nešto zakomplikuje. Kako joj je lekar rekao, nakon pucanja ligamenta, razlila se voda u skočnom zglobu i to može da joj napravi ozbiljne komplikacije. Iako joj je lekar otkrio da se takve situacije dešavaju kod ljudi koji imaju slabije mišiće, ipak i njega brine činjenica da rendgenski snimak nije pokazao promene u stopalu i zglobu, te ga čudi da Dušica ima tako jake bolove - otkriva naš izvor.

foto: Printscreen Instagram

Voditeljka "Zadruge", nakon terapije koja se sastoji od fizikalnih procedura, počeće sa vežbama koje dodatno utiču na regeneraciju i reparaciju tkiva, a u slučaju da se bolovi nastave, moraće da ide na snimanje magnetnom rezonancom.

- Pre nekoliko dana je zajedno s prijateljicama otputovala za Beč, kako bi malo odmorila od svega, a jedna od njenih drugarica kupila joj je specijalne uloške za obuću koji su joj od velike pomoći. Dušica se iznenadila koliko su joj se smanjili bolovi u stopalu, te je presrećna što sada može normalnije da funkcioniše - kaže naš izvor za VIP.

BONUS VIDEO: BLAM VEKA U TERETANI! Mršavko istripovao da može što i nabildovani tip

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.