OŠTRO ODREAGOVAO: Saša Popović progovorio o mračnim silama u svojoj kući!
Saša Popović oglasio se povodom navoda pojedinih medija da je angažovao feng šui stručnjake zbog "mračnih sila" u njegovom domu, Foto: Marina Lopičić

DEMANTOVAO

OŠTRO ODREAGOVAO: Saša Popović progovorio o mračnim silama u svojoj kući!

Pojedini mediji su objavili da Saša i Suzana uz pomoć molitvi i feng šui stručnjaka pokušavaju da se oslobode svega lošeg što im se događa u poslednje vreme

Objavljeno:

Nakon pisanja da je Saša Popović iznajmio feng šui stračnjake kako bi se oslobodio negativne energije koja vlada u njegovom domu, oglasio se i direktor Granda.

Popović je oštro osudio ove navode i izjavio da živi potpuno normalnim životom, a da je sa njegovom kućom i porodicom sve u najboljem redu.

U porodici Popović sve je u savršenom redu
U porodici Popović sve je u savršenom redu foto: Privatna arhiva

- Kako određeni mediji koriste moje ime i prezime za pisanje neistinitih i po sistemu, "rekla-kazala" tekstova, moram oštro demnatovati sve navode koji se tiču informacija o tome da angažujem feng šui stručnjake, kako bi se oslobodio, citiraću: "negativne energije". Takođe, nedopustivo je da se moja porodica i moje ime dovode u vezu sa bilo kakvim, opet ću citirati: "mračnim silama", pa koristim ovu priliku da zamolim sve predstavnike medija da ne pišu neproverene, niti neistinite tekstove o mojoj porodici i meni. Naglašavam da živim potpuno normalnim životom i radim posao koji volim, te podvlačim da me vređa kada se u medijima pojave ovakve gluposti.

Podsetimo, pojedini mediji su objavili da Saša i Suzana uz pomoć molitvi i feng šui stručnjaka pokušavaju da se oslobode svega lošeg što im se događa u poslednje vreme.

Bonus video ANA SEVIĆ DOVELA DEČKA DA MU DARKO PEVA: Onda je Lazić bivšoj 2 puta otpevao OVU PESMU

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.