NE, NISMO UŠLI U BAJKU, OVO JE STVARNA KUĆA! Lidija Vukićević nadmašila sebe i predivno ukrasila svoju kuću za Uskrs (FOTO)
Lidija je poznata po tome što mnogo vremena i truda troši na ukrašavanje svoje kuće za praznike, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

boginja uređenja enterijera

NE, NISMO UŠLI U BAJKU, OVO JE STVARNA KUĆA! Lidija Vukićević nadmašila sebe i predivno ukrasila svoju kuću za Uskrs (FOTO)

Lidija je vodila računa o svakom detalju i o njenoj prazničnoj dekoraciji će se danima pričati

Objavljeno:

Za prelepu glumicu Lidiju Vukićević kažu da je vreme stalo kada su godine i starenje u pitanju, jer izgleda isto kao kada je igrala lik čuvene Violete Viki Popadić u kultnoj seriji "Bolji život".

Koliko uživa u uređivanju svog doma i ukrašavanju istog svima je već poznato, a ovog puta čini se da je nadmašila samu sebe. Ona ima jedan ceo uskršnji kutak, a kako on izgleda Lidija je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

U tom kutku nalaze se brojne zeke, uskršnja jaja, pogača, sveće i još mnogo detalja, te ne čudi što Lidija nije odolela da već danas svima uz fotografiju poželi srećne uskršnje praznike.

SREĆNI VAM USKRŠNJI PRAZNICI??❤️???❤️???❤️??❤️???

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Bonus video

NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Holivudska glumica se ošišala na ćelavo, ima dvoje dece, a na nesvakidašnji način je saopštila da je opet trudna!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.