ANABELA SE OPET HVATA ZA GLAVU: Još jedna javna ličnost OŠTRO NAPALA Lunu i to ne zbog Slobe! Nećete verovati kakvu ZAMERKU ima (FOTO)
Anabela konstantno vodi Lunine ratove, Foto: Dragan Kadić, Printscreen Youtube

AUUU!

ANABELA SE OPET HVATA ZA GLAVU: Još jedna javna ličnost OŠTRO NAPALA Lunu i to ne zbog Slobe! Nećete verovati kakvu ZAMERKU ima (FOTO)

Luna ponovo na udaru negativnih komentara

Objavljeno:

Anabela Atijas tvrdi da postoji malo koja javna ličnost koja nije "udarila" na njenu ćerku Lunu Đogani, a da ona, kao majka, uzima na sebe tu dužnost da je brani od brojnih napada koji dolaze sa svih strana. Poslednji koji se upisao na ovu listu je modni kritičar Saša Vidić.

Vidić je u emisiji Exkluziv opleo po Luni Đogani
Vidić je u emisiji Exkluziv opleo po Luni Đogani foto: Printscreen

Naime, on je, gostujući u Exkluzivu, komentarisao stil javnih ličnosti, a sudeći o jednom od izdanja Ljupke Stević, on je rekao sledeće:

- Ljupka je ranije bila lepa i pristojna, a sada mi sve ovo deluje kao hrpa đubreta, kao da ju je Luna Đogani oblačila na svom Instagramu - bio je oštar u svom maniru Vidić.

Bonus video OVI ESTRADNI PAROVI NE ŽELE PRED OLTAR: Mirka i Vujadin imaju 3 dece, neće da se venčaju, a potpisali su POSEBAN UGOVOR i šokiraćete se šta ZNAČI!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.