DEVOJKE U SRBIJI SU SEKLE VENE ZA OVIM LATINO FRAJEROM: Otišao je u Holivud, a onda je nestao, evo zašto je njegova glumačka karijera PROPALA (FOTO)
Devojke su ludele za ovim latinoameričkim glumcem, Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

DEVOJKE U SRBIJI SU SEKLE VENE ZA OVIM LATINO FRAJEROM: Otišao je u Holivud, a onda je nestao, evo zašto je njegova glumačka karijera PROPALA (FOTO)

Sve je počelo kad je pre nekoliko godina odlučio da mu status zvezde sapunica nije dovoljan, te je počeo da gradi karijeru u Holivudu

Objavljeno:

Jedan od najpoznatijih latino zavodnika iz meksičkih sapunica, Vilijam Levi, prolazi kroz težak životni period.

Prema pisanju portala Infoglitz, glumac je ostao bez dva luksuzna automobila - maseratija i ferarija, a njegovi prijatelji tvrde da se nalazi na rubu bankrota.

Sve je počelo kad je pre nekoliko godina odlučio da mu status zvezde sapunica nije dovoljan, te je počeo da gradi karijeru u Holivudu.

Želeo je da okuša sovju sreću i u Holivudu
Želeo je da okuša sovju sreću i u Holivudu foto: Printscreen

To nije prošlo baš kako je planirao, a zastoj u karijeri i rastrošan način života odrazio se i na glumčevo finansijsko stanje.

- Već godinama nije dobio adekvatnu ulogu. Mislio je da mu je ispod časti da glumi u sapunicama, a u Holivudu nije uspeo da se probije. Bio je bahat i mislio da je celi svet njegov, a sad mora da proguta ponos i zaradi za život - ispričao je za meksičke medije izvor blizak glumcu.

Previše je birao uloge
Previše je birao uloge foto: Printscreen

Čak i kad je došao u Ameriku, Levi je navodno bio jako izbirljiv s ulogama.

- Dok je bio na vrhuncu karijere razbacivao se novcem, a kad je došao u Majami odbijao je uloge. Sramio se svoje glume u sapunicama. Želeo je holivudske filmove, ali projekti u kojima je glumio nisu prošli zapaženo - istaknuo je izvor.

Bonus video STANIJA JE SA BRATOM I MAMOM IZBEGLA U RUMU: Ovde su svili porodično gnezdo, a sve je puno LUKSUZNOG NAMEŠTAJA

(Espreso.co.rs/ Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.