PANIKA U RIJALITIJU: Policija u Zadruzi zbog JELENE KRUNIĆ! Ne verujemo šta se dešava, ima li kraja ovom ludilu?!
Jelena je poznata po svom nezgodnom temperamentu, Foto: Printscreen

nova drama

PANIKA U RIJALITIJU: Policija u Zadruzi zbog JELENE KRUNIĆ! Ne verujemo šta se dešava, ima li kraja ovom ludilu?!

Posle saslušanja na licu mesta, policajci su Jelenu opomenuli da će je privesti u stanicu ako nastavi da pravi nered i preti ljudima iz produkcije

Objavljeno:

Jelena Krunić danima pokušava da upadne u Zadrugu tvrdeći da su joj tamo ostale stvari posle izbacivanja, zbog čega su organizatori morali da je prijave policiji.

Igračica je posle diskvalifikacije iste večeri sa sobom odnela svu garderobu i od tada se nikom nije javljala. Tako je, navodno, bilo sve do pre dve nedelje, kada je počela da dolazi svakodnevno, insistirajući da joj se dozvoli ulazak u spavaću sobu da bi preuzela svoje stvari.

Producenti joj nisu dozvolili da uđe, jer je to protiv pravila rijalitija, ali su joj obećali da će proveriti da li u garderoberu još uvek ima njene odeće, i da će je obavestiti o tome.

Jelena je iz Zadruge izbačena zbog fizičkog napada
Jelena je iz Zadruge izbačena zbog fizičkog napada foto: Printscreen Youtube

Ona, međutim, navodno, ne odustaje od namere da na silu uđe u rijaliti. Tako je u subotu sa Tijanom Ajfon ponovo došla u Šimanovce i napravila haos ispred studija. Pretila je da će se pobiti sa obezbeđenjem ako joj ne dozvole da prođe kroz kapiju, vikala je i psovala, pa su organizatori morali da pozovu policiju.

Posle saslušanja na licu mesta, policajci su Jelenu opomenuli da će je privesti u stanicu ako nastavi da pravi nered i preti ljudima iz produkcije.

Krunićeva je posle toga otišla i oglasila se na društvenim mrežama:

- Ne daju mi da uđem unutra! Rekli su mi sada da će oni doći i doneti mi moje stvari iz "Zadruge". Pitala sam ih šta će biti ako ne budu sve moje stvari tu. Oni su mi rekli da prekontrolišem, pa će oni zvati.

Bonus video

IZGLEDA TOP U PETOJ DECENIJI: Goca Tržan pokazala kako se ulepšava, podvrgla se ovom tretmanu!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.