PRIJOVIĆKA VARA FILIPA SA NAŠIM ČUVENIM TENISEROM?! Iza verenikovih leđa imala aferu sa oženjenim sportistom? Brena poludela kad je čula!
Teško nam je da poverujemo u ovu priču, Foto: Vladimir Sporčić

nezapaćeni skandal!

PRIJOVIĆKA VARA FILIPA SA NAŠIM ČUVENIM TENISEROM?! Iza verenikovih leđa imala aferu sa oženjenim sportistom? Brena poludela kad je čula!

Folk zvezda Aleksandra Prijović navodno je prevarila verenika Filipa Živojinovića sa oženjenim teniserom

Objavljeno:

Aleksandra Prijović se tri meseca, kako piše "Star", iza leđa vereniku Filipu Živojinoviću viđala sa oženjenim teniserom, pa sada mnogi nagađaju da li je to Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Ilija Bozoljac ili Nenad Zimonjić.

Zbog ove afere, za koju je Filip tek nedavno saznao, popularni par bi mogao da otkaže svadbu koju je zakazao za 21. jun u Beogradu.

Prema pisanju ovih novina, Aleksandra i uspešni teniser bili su zajedno tri meseca, a pastorak Lepe Brene i sin Bobe Živojinovića saznao je za prevaru.

- Već neko vreme se šuška po estradnim krugovima kako se Aleksandra viđa sa teniserom koji je u braku. Poslednji put su imali tajni susret pre tri meseca, kad je on bio u Srbiji. Filip je tek nedavno dobio anonimnu poruku: "Da li znaš gde ti je verenica i sa kim? Možda bi trebalo da je pozoveš na video-poziv! Reći ću ti da je u hotelu koji je od Beograda udaljen dva sata vožnje" - prenosi magazin.

Moguće je da Aleksandri i Filipu neko smešta
Moguće je da Aleksandri i Filipu neko smešta foto: Vladimir Sporčić

Prema pisanju nedeljnika, ove priče su došle do Brene i Bobe, a pevačica je pobesnela i poručila Filipu i Aleksandri da im ne treba ta bruka.

Gazdarica "Granda" i bivši sportista su posavetovali buduće supružnike da ne prave skandal pred venčanje. Takođe su rekli Filipu da obavezno pozove tenisera i proveri da li neko iz njegovog okruženja plasira te informacije.

Prema njihovim informacijama, Filip je poruku pokazao Aleksandri i tražio joj da mu objasni zbog čega ceo grad bruji o njenoj aferi sa teniserom, kog Živojinovići inače poznaju.

Bonus video

JK SE POHVALILA NOVIM ČIZMAMA: Koštaju boga oca, a izgledaju fantastično

(Espreso.co.rs/ Izvor: Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.