Mikija Manojlovića mnogi obožavaju, neki ga i ne vole zbog politike... Da li ste znali da je njegova supruga glumica PRELEPA? (FOTO)
Miki Manojlović jedan je od najboljih srpskih glumaca, Foto: Dragana Udovičić

DUGOGODIŠNJA LJUBAV

Mikija Manojlovića mnogi obožavaju, neki ga i ne vole zbog politike... Da li ste znali da je njegova supruga glumica PRELEPA? (FOTO)

Mikijeva supruga Tamara mlađa je od njega 20 godina

Objavljeno:

Legenda jugoslovenskog glumišta Predrag Miki Manojlović veliku podršku u životu kako na privatnom tako i profesionalnom planu ima od supruge Tamare Vučković, s kojom ima sina Ivana.

Tamara, koja je takođe glumica, već neko vreme obavlja funkciju upravnice Jugoslovenskog dramskog pozorišta (JDP).

Anita Mančić (levo) i Mikijeva supruga Tamara (desno)
Anita Mančić (levo) i Mikijeva supruga Tamara (desno) foto: Dragana Udovičić

- U ovim teškim vremenima trudim se da sačuvam svoju porodicu vaspitanjem, što je sigurno uticaj mojih roditelja, ali i mojih dobrih i loših iskustava koja su bila presudna. U svim godinama koje su za nama uspeo sam da se sačuvam, a moja unutrašnja potreba da se pomogne drugima je mnogo važna. Trudio sam se da svoju decu učim toleranciji, ali ne znam koliko sam u tome uspeo. (Smeh) Imao sam prilike da vidim kako se Čarna (ćerka iz prvog braka) menja i sazreva, a Ivan je još mali tako da sa njim ne razgovaramo o ozbiljnim temama - iskreno je Miki izjavio za jedan nedeljnik.

Bonus video Intervju sa filmskim kritičarima Đorđem Bajićem i Zoranom Jankovićem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.