Sonja čestitala ženama 8. mart, A ONDA SE ULJUČIO LUKAS! Ovakvu svađu NE PAMTIMO!(FOTO)
SONJA I ACA LUKAS, Foto: Dragan Kadić

AUUUUUUUUUUUU

Sonja čestitala ženama 8. mart, A ONDA SE ULJUČIO LUKAS! Ovakvu svađu NE PAMTIMO!(FOTO)

Upropastio joj Dan žena

Objavljeno:

Bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović danas je na svom Instagramu svim ženama uputila čestitku povodom Osmog marta, koja se po svemu sudeći folkeru nimalo nije dopala.

- Kada me neko pita: Šta misliš ko si ti? - napisala je Sonja uz fotografiju krune i taga "srećan nam dan žena".

A post shared by SONJA (@sonja__sv) on

Očigledno aludirajući na to da je kraljica, kao i sve žene kojima je uputila čestitku, učinila je da razbesni Lukasa koji joj je indirektno uputio šokantan odgovor.

- Lepo je kada te pitaju šta misliš o sebi, ili ko si (ti)? Još je lepše, kad im ti kažeš, ili pokažeš ko si ti! A još je lepše kada tako lepo i visoko, Boga mi i previsoko, o sebi misliš! A "prava je stvar, kada dođu i pitaju te KO SI"! Blago onom ko je u životu (više, često puta) imao priliku i "čast" da mu ga neko postavi! Eto, ja te prilike imao nisam! - započeo je Lukas.

foto: Instagram printscreen/aleksandar_vuksanovic_official

- Izgleda, nisam siguran, ali mi se čini, da znaju ko sam, pa me možda zato niko ni ne pita! Šta misliš ko si? Čudno pitanje, ako te već znaju? Kraljevi i kraljice krunišu podanici, a oni koji ih nemaju krunišu se sami! Nemam ja ni podanike, ali mi krunu staviše oni a nema ih mnogo, par miliončića, koji me izgleda vole! Kada je staviš sam hoće da spadne! Imam jednu pesmu za podsetiti... "Niko 1, 2, 3"... možda si jedan od njih ti! - zaključio je Lukas.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.