CECA SPREMA ŽURKU U ARENI! A nećete verovati ko su joj gosti u VIP loži!
Ceca se otvorila i vodi priju u VIP ložu, Foto: Damir Dervišagić

PRIJO MOJA, KAKO ĆEMO?

CECA SPREMA ŽURKU U ARENI! A nećete verovati ko su joj gosti u VIP loži!

Ceca podržava Veljkovu i Bogdaninu vezu. Njoj se snajka izuzetno dopada. Smatra da je fina, dobra i kulturna devojka koja je daleko od estradnih zbivanja i medija

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović zakupila je VIP ložu za večerašnji koncert Saše Matića u kojoj će, pored njene dece Anastasije i Veljka, biti i devojka njenog sina, Bogdana Rodić, sa sestrom Bojanom i mamom Danijelom.

Kako Kurir saznaje, Ražnatovićeva je još pre mesec dana obezbedila karte za ovaj deo Štark arene, a ukoliko sve obaveze završi na vreme, ona će se pridružiti deci na ovom spektaklu.

Prvi susret

Ukoliko dođe, to će biti njen prvi susret s prijom, koja živi u Titelu, malom mestu u Vojvodini. Ceca i Bogdanina mama se još nisu upoznale, pa je koncert omiljenog pevača Ražnatovićkine prije dobra prilika da se konačno vide uživo. Njih dve dosad nisu bile u situaciji da se upoznaju, jer žive u dva različita grada, a i obe imaju pregršt obaveza - Ceca na estradi, a gospođa Rodić na farmi pilića koju drži sa suprugom.

Bogdana se bavi košarkom
Bogdana se bavi košarkom foto: Twitter

Ceca podržava vezu

Inače, Ceca podržava Veljkovu i Bogdaninu vezu. Njoj se snajka izuzetno dopada. Smatra da je fina, dobra i kulturna devojka koja je daleko od estradnih zbivanja i medija. Naročito joj se sviđa što je bila uspešna košarkašica.

Veljko i Bogdana se ne razdvajaju i trenutno su u Banjaluci
Veljko i Bogdana se ne razdvajaju i trenutno su u Banjaluci foto: Dragana Udovičić

Veljko i Bogdana su poslednjih dana u Banjaluci. Njih dvoje uživaju u svojoj vezi i gotovo da se ne razdvajaju. Redovno objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama na kojima se vidi da uživaju u svojoj ljubavi i da su veoma srećni.

Bonus video MOJE NAJLEPŠE: Marija Šerifović će vam ovim snimkom sigurno izmamiti osmeh na lice!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.