VEZA EMINE JAHOVIĆ I MARKA MIŠKOVIĆA SE RASPALA ZBOG NJEGOVOG OCA? Evo zašto je biznismen branio sinu da bude sa pevačicom!
Emina i Marko su se mnogo voleli, Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Sporčić

POSLUŠAO OCA

VEZA EMINE JAHOVIĆ I MARKA MIŠKOVIĆA SE RASPALA ZBOG NJEGOVOG OCA? Evo zašto je biznismen branio sinu da bude sa pevačicom!

Njegov otac je na kraju i uspeo da rastavi sina od pevačice i dokaže mu da ipak mora da se zna ko je stariji u kući Miškovića

Objavljeno:

Nakon što je priznala da se razvodi od supruga Mustafe Sandala, pop pevačica je otišla u Novi Pazar kod majke, zajedno sa sinovima Javuzom i Jamanom. S druge strane, čini se da stara ljubav zaborava nema, pa je Emina rešila da obnovi romansu sa starim dečkom, Markom Miškovićem, koji je ni posle više od decenije od njihovog zabavljanja nije preboleo.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, prvi korak ka pomirenju povukao je biznismen, koji je poslao SMS nekadašnjoj devojci u kojem je izrazio želju da se ponovo pomire.

Od izvora bliskog paru ekipa Alo! je došla do poruke koju je Emini poslao Mišković, a verujemo da će nakon ovoga u njegovom braku sa pevačicom Jovanom Nikolić doći do pravog haosa.

Emina i Mustafa rastali su se posle 14 godina ljubavi
Emina i Mustafa rastali su se posle 14 godina ljubavi foto: Dragan Kadić

- Tata mi je branio ljubav sa tobom, ali mi smo suđeni jedno drugom - glasi SMS koji je Mišković poslao Emini, a otkriva izvor za Alo!, i dodaje:

- Emina je bila Markova velika ljubav, ali njegov otac nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je ona druge vere. Upravo zbog toga je dao sve od sebe da sina rastavi od Jahovićeve, za koju je tvrdio da nikada neće biti njegova snajka. Iako je Marko svim silama pokušavao da sačuva njihovu ljubav, to mu nije pošlo za rukom.

Njegov otac je na kraju i uspeo da rastavi sina od pevačice i dokaže mu da ipak mora da se zna ko je stariji u kući Miškovića - tvrdi izvor dnevnog lista Alo!.

Marko važi sa srpskog Kazanovu, bio je u vezi sa mnogim poznatim damama. Međutim, najveća kontroverza svakako je bila u vezi sa njegovim odnosom sa Eminom Jahović.

Marko Mišković je u braku sa pevačicom Jovanom Nikolić
Marko Mišković je u braku sa pevačicom Jovanom Nikolić foto: Damir Dervišagić

Naime, kako su tvrdili domaći mediji, Marko je nakon raskida sa pevačicom istetovirao njeno ime na hebrejskom jeziku, i to na nozi. Iako njih dvoje nikada nisu želeli da govore o emotivnom odnosu, pevačica je u jednom od intervjua 2006. godine izjavila:

- Marko i ja smo zasad samo dobri drugari. Moj budući dečko mora da pređe mnoge prepreke da bi me osvojio. Ako se između Marka i mene jednog dana nešto i desi, sigurno je da to neću kriti - izjavila je lepa Novopazarka za magazin Svet.

Tom izjavom Emina je na neki način i potvrdila priču da je Miroslav Mišković bio protiv njihove veze, s obzirom na to da je rekla kako njen budući dečko mora da pređe mnoge prepreke da bi je osvojio.

- Emini je bilo izuzetno teško zbog činjenice da se mora rastati od Marka. To je bila velika ljubav, ali ona nije uspela da se izbori za svoje mesto u porodici Mišković. Ona je Marku tada rekla kako ne želi da ga odvaja od oca, ali da njoj takva vrsta odnosa nije potrebna, te da želi čoveka koji će se boriti za nju - kaže izvor za Alo!.

Kako bismo čuli pevačicinu stranu priče, kontaktirali smo Eminu Jahović, ali nije bila dostupna na broj poznat redakciji.

Bonus video ON JOJ JE PRVI ČESTITAO: Pevačica objavom o trudnoći zbunila sve na Instagramu!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.