PODSTANAR JE U DUPLEKSU OD 100 KVADRATA: Živi sa cimerkom i kaže da je teško zaraditi ZA KIRIJU, a pogledajte kako izgleda ovaj BAJKOVITI stan (FOTO)
Živi sa cimerkom u stanu od 100 kvadrata, Foto: Printscreen Instagram

LEPO, NEMA ŠTA

PODSTANAR JE U DUPLEKSU OD 100 KVADRATA: Živi sa cimerkom i kaže da je teško zaraditi ZA KIRIJU, a pogledajte kako izgleda ovaj BAJKOVITI stan (FOTO)

Priznala nam je da kirija nije mala

Objavljeno:

Pevačica Indira Aradinović Indi živi u deluks opremljenom stanu na poslednjem spratu novogradnje.

Školjkice i kamenčići u kupatilu, ramovi, kasice, cveće...

Tu su kožna garnitura, kompjuterizovana fotelja za masiranje svih delova tela odjednom ili određenog po izboru, ogromni LCD televizori i ostala oprema.

Priznala nam je da kirija nije mala.

A wonderful combination..Impressive??

A post shared by Indira Indy Aradinovic (@indira_indy_aradinovic) on

- Ja u principu ne živim ovde sama nego s drugaricom, samo što ona više nije tu nego što jeste. Nije pevačica nego je iz neke druge priče i stalno je u inostranstvu. Pa gde bih mogla ovde da budem sama? Pogledaj koliki je stan! Ima oko sto kvadrata sigurno. Slavila bih kad bi bio moj. Treba zaraditi, brate, za ovo. Ali treba zaraditi i za kiriju. I to baš treba da pomeneš. Svi misle da ležimo na parama - rekla nam je Indi kada nas je pre izvesnog vremena ugostila u svom domu.

???

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on

- Ovo mi je prijateljska varijanta, dobila sam ovaj stan s popustom. A i dve smo stanarke, tako da kad podelimo troškove napola, može da se postigne. Nisam želela da odem da živim u 30 kvadrata da ne bih plaćala više od 200 evra... Ovo mi je treći stan otkako sam se odvojila od mame i ekstra je varijanta. Odlično se slažemo. Nema natezanja tipa ovo je moje, a ovo tvoje - ispričala nam je pevačica.

Again at the top ☝?

A post shared by Indira Indy Aradinovic (@indira_indy_aradinovic) on

- Nadam se da ću zaraditi za svoj stan. Radim na tome. Možda čak i veći i lepši. Želja mi je da imam penthaus. Onako, s pogledom na Beograd i reku. I ne dalje od Bulevara kralja Aleksandra. Mada nemam ništa ni protiv Karaburme. Odrasla sam na njoj. Ada Huja, Pančevački most, Dunav... To je moj kraj - rekla je Indi.

Jutro Beograde ???

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on

Indi priznaje da često pravi žurke u stanu sa drugaricom, ali da se komšije ne žale zbog glasne muzike.

- Poslednji je sprat i sve su penzosi u okolini. Nikad se ne žale. Ili ne čuju ili im gađam ukus. Ne bune se ni zbog žurki koje su redovne kad mi je drugarica tu - otkrila nam je tada Indi.

Bonus video NAPRAVILA VRHUNSKU ATMOSFERU: Fanovi u Mostaru odlepili za Sekinim hitovima!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.