Nekad je slamao srca širom Juge, a i danas izgleda kao macan! (FOTO)

dame, koja ga nije volela?

Nekad je slamao srca širom Juge, a i danas izgleda kao macan! (FOTO)

- Snimali smo u najboljim evropskim studijima, a Đorđe Novković znao bi reći menadžeru studija: "Dečki su mladi i vrlo zaigrani, jer su uspešni" - rekao je Kalember
Objavljeno:

Nekadašnji pevač grupe "Srebrna krila", Vlado Kalember otkrio je da je su članovi te grupe posle prvog albuma, svaki sledeći snimili goli. Slavko Štimac: Kako da budemo normalni kad nam puštaju rijalitije po ceo dan? (FOTO)

Počelo je kao zafrkancija. U studiju smo se zezali i rekli: "Ko svira s Krilima mora biti skroz go". To smo radili u Nemačkoj i bilo nam je jako zabavno.
zbog obožavateljki uvek su svirali u jednom, a spavali u drugom gradu. neka devojka uvek saznala u kojoj su sobi i momentalno upadala u nju. Kalember pamti ljubav s Lokicom Stefanović s kojom je bio u vezi godinu dana.
Zdravka Čolića
Ona nije bila Čolina devojka, samo je vodila njegove plesačice. Naša ljubav bila je i na daljinu i na blizinu. Ja znojav od svirke, sav slepljen, a doktor me gleda i kaže: "Baš i nisi neki frajer". "Ne, ti si!", neko kupi kartu dva meseca pre koncerta, čeznutljivo čeka da vidi taj događaj i onda u prvoj sekundi padne u nesvest
nastavio solo karijeru, ali kako kaže sa članovima benda nastavio je da se druži.
U Bugarskoj ih i dalje zovu balkanskim Bitlsima. 24sata.hr

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.