SNIMIĆE NJEGOVU PESMU NA SRPSKOM: Ceca se srela s Azisom I SKLOPILA DOGOVOR VEKA KOJI ĆE JOJ DONETI MILIONE! (VIDEO)
Ceca je srela Azisa u Sofiji i ugovorila saradnju, Foto: Damir Dervišagić/Printscreen/youtube

nova saradnja

SNIMIĆE NJEGOVU PESMU NA SRPSKOM: Ceca se srela s Azisom I SKLOPILA DOGOVOR VEKA KOJI ĆE JOJ DONETI MILIONE! (VIDEO)

Oni su zajedno nastupali na koncertu povodom 25 godina rada jedne bugarske medijske kuće

Objavljeno:

Ekipa emisije "Premijera vikend specijal" prati najveću balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović gde god da nastupa. Prošlog petka Cecu su poslovne obaveze odvele put Sofije gde je bila specajalna gošća na koncertu jedne velike medijske kuće.

Tom prilikom Ceca je nosila dugu zelenu haljinu i bila kao i uvek vrlo atraktivna, a tokom godina je uspela da ostane prepoznatljiva i bude uzor mnogim mladim devojkama.

Uvek sam gledala da izgradim sopstveni identitet, jer to je poenta. Ako želite profesionalno bavite muzikom, morate da nametnete svoj stil i da vi budete po nečemu prepoznatljiv - rekla je Ceca.

Ona se u bekstejdžu u Sofiji srela sa kolegom i prijateljem Azisom koji je drastično promenio svoj izgled.

Divno vece u Sofiji!!!!!??

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on

Bio je plav, stajling drugačiji, štikle, ludilo. Uvek je imao te pomerene, u najpozitivnijem smislu kad kažem "pomerene", i spotove, i muziku i sam po sebi je bio potpuno drugačiji i bio je autentičan. Sada kada sam ga videla, potpuno drugi čovek i to mi se jako sviđa kod njega. A da ne pričamo koliko je on izuzetno talentovan momak za muziku. Fascinantno je da je sam sebi pisao karijeru, napisao sve pesme, da je kantautor, to je za poštovanje - rekla je Svetlana Ceca Ražnatović i dodala:

Čak mi je i poklonio pesmu jednu koju obožavam i rekao "Otpevaj je na srpskom, biće mi zadovoljstvo!" što ću najverovatnije i uraditi. Iako pesma ima impozantan milionski pregled, ali što da ne, da pokušamo i sa srpskom verzijom.

O čemu je još govorila Svetlana Ceca Ražnatović, kao i ostale priče iz života poznatih, pogledajte u najnovijem izdanju emisije "Premijera vikend specijal".

Bonus video:

NIJE FOTOŠOP, A NISU NI FILTERI: Karleušine fotke su uvek vrhunske, sada je pokazala zašto!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.