Ana Mihajlovski GA SPUSTILA PRED CELOM SRBIJOM! Alo bre,  RECI TO SVOJOJ MAMI! (FOTO)
Ana Mihajlovski, Foto: Instagram printscreen

burno reagovala

Ana Mihajlovski GA SPUSTILA PRED CELOM SRBIJOM! Alo bre, RECI TO SVOJOJ MAMI! (FOTO)

Voditeljku je ovo izbacilo iz takta

Objavljeno: 20:01h

Javne ličnosti često su na meti kritika i svakakvih komentara koje im fanovi i oni koji to nisu, s razvitkom društvenih mreža, sve češće i lakše upućuju, a mnogo je onih koji se ne libe da domaće vipovce počaste pretnjama, psovkama iliuvredama, što je slučaj voditeljke Ane Mihajlovski.

-Ti ličiš na konja, kujo mala - ničim izazvan napisao joj je nepoznati muškarac sa lažnog profila, a Ana mu je, čim je videla poruku, odgovorila:

- Mrš tamo odakle si došao, kretenčino moronska - poslala je Ana, a potom snimak konverzacije javno objavila i iskoristila priliku da se obrati svim potencijalnim korisnicima mreža koji imaju ovakve porive.

- Slušajte me, majmuni! Mami svojoj ovo da pišete, isfrustrirana stoko (ne mislim na vas dobre)! Bitno da je frajer okačio skupa kola i piše ženama ove idiotizme. Pa ne da ću da vam odgovorim nego vam neće biti dobro. Stoko frustrirana! Mali p*ša, a?! Zar vas mama nije vaspitala da kad nemate ništa lepo da kažete jednostavno - ćutite? - napisala je voditeljka koja, posle ovakvih reči, sigurno neće dobijati uvredljive poruke bar još neke vreme.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Pink.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.