NJEGOVA SLABA TAČKA SU FATALNE CRNKE: Darko Lazić u vezi sa koleginicom! Da li je bolja riba od Ane Sević? (FOTO) (VIDEO)
Darko se zaljubio u koleginicu Oliveru Matijević, Foto: Dragan Kadić

NOVA LJUBAV

NJEGOVA SLABA TAČKA SU FATALNE CRNKE: Darko Lazić u vezi sa koleginicom! Da li je bolja riba od Ane Sević? (FOTO) (VIDEO)

Pevač je utehu nakon razvoda pronašao u fatalnoj crnki

Objavljeno: 10:07h

Darko Lazić već nekoliko nedelja uživa u romansi sa Oliverom Matijević, zgodnom koleginicom iz Hrvatske, sa kojom se upoznao na jednom nastupu.

Međutim, iako je Olivera nekoliko puta posetila Lazića u srpskoj prestonici, golupčići još nisu spremni da ozvaniče romansu, jer nisu definisali svoj odnos.

- Darko i Olivera su se sreli na jednoj privatnoj proslavi na kojoj su oboje pevali. Odmah su sevnule varnice - Darku se Olivera dopala na prvi pogled, međutim, ni te večeri, ali ni narednih dana, ništa više se nije dogodilo između njih. Razmenili su brojeve telefona i nakon nekoliko dana počeli su da se dopisuju - kaže izvor koji je dobro upućen u ovu priču.

- Darko je tih dana prolazio kroz turbulentni životni period, zbog razvoda od Ane, ali i zbog navodnog skandala sa belim prahom, i bilo mu je neophodno da priča sa nekim ko će mu skrenuti misli sa svih negativnih stvari koje su ga u istom trenutku pogodile. U Oliveri je upravo našao dobrog sagovornika i osobu koja ume da sasluša i uteši drugog. Ali, najvažnije od svega, u njoj je najpre našao dobrog prijatelja, koji mu svakim razgovorom popravi raspoloženje - kaže naš izvor i otkriva da je zgodna Zadarka nekoliko puta posetila Lazića u Beogradu.

- Prvi put je došla kada je Darko nastupao na otvaranju jednog prestoničkog kluba i bila je u društvu njegovih prijatelja. Pre nastupa celo društvo otišlo je na večeru u popularni beogradski restoran a tamo su i nastale njihove zajedničke fotografije. Međutim, narednog puta otišli su sami na večeru, a tada je i pao prvi poljubac između njih. Međutim, sve se na tome završilo, jer je Olivera već sutradan morala da se vrati u Hrvatsku - kaže naš izvor i dodaje da Lazić ne krije da gaji simpatije prema zgodnoj koleginici.

- Njegovi prijatelji upućeni su u ovu priču, jer je Darko oduvek bio iskren momak, koji ne ume da sakrije lepe stvari. Činjenica je gaji simpatije prema Oliveri i da mu ih ona uzvraća, ali da li će njihova veza postati ozbiljna, ostaje nam da vidimo - kaže izvor.

Inače, Darkova nova izabranica je takođe pevačica sa adresom u Zadru, a do sada je snimila singlove "Muški gad" i "Šta ćeš sa njom".

Bonus video IVANA PETERS U ŠOKU: Šta je, bre, ovo? KOSTI PO KOLIMA! Neko mi baja! ŠOK!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.