DA LI JE OVO NAJSKUPLJI MEDIJSKI TRANSFER IKAD? Mitrović Žiki dao ponudu s NEKOLIKO NULA! Voditelj doneo konačnu ODLUKU (FOTO)
Žika nije mogao da odbije Mitrovićevu ponudu, Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

OVO NIKO NE BI ODBIO

DA LI JE OVO NAJSKUPLJI MEDIJSKI TRANSFER IKAD? Mitrović Žiki dao ponudu s NEKOLIKO NULA! Voditelj doneo konačnu ODLUKU (FOTO)

Voditelj je potvrdio medijima da mu uskoro ističe ugovor na državnoj televiziji

Objavljeno:

Žika Nikolić je dobio ponudu od prvog čoveka Pinka kakvu bi malo ko odbio, a izvor Blica otkriva da se čuveni voditelj nije mnogo razmišljao kada je doneo odluku.

- Nikoliću ugovor na RTS-u ističe 28. februara, a do tada bi trebalo da dobije ponudu da potpiše novi, na godinu dana. Međutim, do toga po svemu sudeći neće doći, jer je Žika odlučio da prihvati uslove koje je dobio od Željka Mitrovića, što je, nema sumnje, iznenadilo mnoge - rekao je prijatelj voditelja "Šarenice", koja se na Javnom servisu emituje već 13 godina.

Vlasnik Pink televizije se baš otvorio
Vlasnik Pink televizije se baš otvorio foto: Dragan Kadić

- Mitrović je Nikoliću dao ponudu koju jednostavno nije mogao da odbije. Suma od 200.000 evra ili automobil i stan, po njegovoj želji, bili su više nego dovoljni da odluči da je vreme da pređe na Pink - navodi izvor, kome se Žika pohvalio, i dodaje da bi potpisivanja ugovora sa ružičastom kompanijom trebalo da se desi u ponedeljak.

- Žika neće moći da prenese format "Šarenice", po kom je prepoznatljiv, jer je isti delo nekadašnjeg direktora RTS-a, Aleksandra Tijanića, ali nema sumnje da će na Pinku voditi emisiju sličnog karaktera - zaključuje osoba iz Nikolićevog okruženja.

Nakon 13 godina, Šarenica gubi svog tvorca
Nakon 13 godina, Šarenica gubi svog tvorca foto: Vladimir Sporčić

Voditelj je u toku dana Blicu potvrdio da mu uskoro ističe ugovor na državnoj televiziji.

- Do kraja meseca imam ugovor sa RTS, a šta će biti posle toga, ne znam, videćemo. Možda ostajem, možda ne ostajem - zagonetno nam je rekao voditelj Žikine šarenice.

Bonus video TRENUTAK KOJI NEMA CENU: Seka Aleksić podelila snimak sa suprugom i Jakovom koji će vam istopiti srce!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.