RASKOŠNA VILA, RUŽE, SVADBENE TORTE, ŠTRAS I UKRASI: Kad Željko Mitrović slavi PUNOLETSTVO svoje ćerke - pršti na sve strane! (FOTO)
Željko i Milica su se potrudili da svojoj ćerki naprave slavlje iz snova, Foto: Damir Dervišagić

rođendan iz snova

RASKOŠNA VILA, RUŽE, SVADBENE TORTE, ŠTRAS I UKRASI: Kad Željko Mitrović slavi PUNOLETSTVO svoje ćerke - pršti na sve strane! (FOTO)

Cela kuća je ukrašena i podređena mladoj lepotici

Objavljeno:

Medijski mag i vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović i njegova supruga Milica sinoć su imali ogroman razlog za slavlje. Naime, prethodne noći u svojoj vili porodica Mitrović je proslavila 18. rođendan Željkove i Miličine ćerke Kristine.

Kao što je i očekivano, cela kuća je ukrašena i podređena mladoj lepotici, a mama Milica je jedva dočekala da se pohvali svojim pratiocima na društvenim mrežama, pa je objavila nekoliko fotografija sa slavlja.

♥️

A post shared by Milica Mi (@milica.mitrovic.pink) on

Vidimo da je kuća okićena velikim brojem ruža, a na svečanom stolu iza Kristine vidimo i nekoliko torti, od kojih jedna čak ima pet spratova.

Kristina je nasmejana pozirala sama, pa sa tatom, ali i ostatkom porodice. Na kraju, ona je uslikana sa ogromnim plišanim medom kojem bi se sigurno svaka devojka oduševila.

Bonus video:

ALEKSANDRA SUBOTIĆ VIŠE NIJE CRNKA: Totalnom promenom frizure šokirala sve!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.