I ONA MU ODALA POČAST: Karleuša se od Glogovca oprostila bez reči, a onda je svojim tvitom o RAKU i MALIM BOGINJAMA izazvala GNEV pratilaca (FOTO)
I nju je pogodila Glogovčeva smrt, Foto: Dragana Udovičić

TVITERAŠI POBESNELI

I ONA MU ODALA POČAST: Karleuša se od Glogovca oprostila bez reči, a onda je svojim tvitom o RAKU i MALIM BOGINJAMA izazvala GNEV pratilaca (FOTO)

Od njega se i na društvenim mrežama opraštaju prijatelji i glumci, ali i pevači i ostatak domaće estrade

Objavljeno:

Velika tragedija za Srbiju, za njenu kulturu, glumište, prijatelje, kolege, porodicu... U 49. godini preminuo je glumac Nebojša Glogovac. Njegovo srce nije izdržalo borbu sa kancerom, a svi smo izgubili jednog velikog heroja mlađe garde srpskog pozorišta i filma.

Od njega se i na društvenim mrežama opraštaju prijatelji i glumci, ali i pevači i ostatak domaće estrade.

Jelena Karleuša, koja retko o čemu da nema komentar, ovoga puta je ostala bez reči. Uz fotografiju preminulog Glogovca samo je dopisala - tri tačke.

Samo minut pre toga oglasila se i na Tviteru, žestoko oplevši po državi.

"Ja se plašim svakog novog dana, kada zazvoni telefon i čujem DA LI ZNAŠ KO IMA RAK? Kancer seje smrt u Srbiji dok država sere o malim boginjama!", napisala je.

Ovim tvitom pop diva izazvala je lavinu komentara onih koji su njene reči protumačili na svoj način. "Da izmisle vakcinu protiv raka ti bi zagovarala da je ne koriste", "Čega se ti možeš plašiti kada mozga nemaš", samo su neki od negativnih komentara, iako, naravno, ima i onih koji ovaj stav podržavaju.

Bonus video KURIR TV! A U BEOGRADU...MUK!!! Nema više Nebojše Glogovca!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.