Šok! Marijana Mateus nikad više neće raditi ono po čemu je zna cela Srbija! (FOTO)

Ko joj veruje?

Šok! Marijana Mateus nikad više neće raditi ono po čemu je zna cela Srbija! (FOTO)

Srpska kreatorka odlučila je da okrene novi list u svom životu, pa je obećala da jednu stvar, po kojoj možda svi najbolje znamo, nećemo više moći da očekujemo od nje
Objavljeno:

Jedna od najpoznatijih srpskih udavača, Marijana Mateus, koja je poznata po tome da ume da izabere dobrog muža, izjavila je da ne planira više da se udaje. Ovo je 7 najpoželjnijih srpskih udavača! Ko ih ne bi odmah vodio pred oltar? (FOTO) - Ne bih ponovo da stanem na ludi kamen. To me ne zanima i ne znam zašto to ljudi vezuju za mene. Ja sam dva puta objasnila i pokazala da znam da se udam - rekla je Marijana.

Ona je istakla da joj je prethodna godina bila izuzetno teška zbog gubitka vrlo bliskih ljudi, ali ona ne gubi entuzijazam koji je pokreće. MOŽETE LI VI? Evo kakve akrobacije Marijana Mateus pravi U PETOJ DECENIJI (FOTO) Kreatorka navodi da je u odličnim odnosima sa bivšim muževima.
- Imam troje divne dece iz prvog braka sa uspešnim intelektualcem Miodragom Kostićem. Bila sam četiri godine sa Lotarom Mateusom u braku, pa nema razloga za udaju. Kada sam volela moje muškarce, bila sam sa nujima, kada nisam otišla sam i to je to - kaže ona. (Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.