Fenomen Veljka i Anastasije: Zašto je dobro dok Srbiju zanima šta rade Cecina deca? (FOTO) (VIDEO)

Dobro da nije neko veće zlo

Fenomen Veljka i Anastasije: Zašto je dobro dok Srbiju zanima šta rade Cecina deca? (FOTO) (VIDEO)

Hteli - ne hteli, ove godine, gde god se okrenuli, nikako niste mogli da izbegnete brojne vesti o njima
Objavljeno: 13:38h

A sve to je više nego dovoljan dokaz da Veljko i Anastasija, iako nemaju ni 20 leta, već spadaju među najpopularnije ličnosti u zemlji, a definitvno najslavnije srpske tinejdžere. A evo kratke rekaputulacije šta su to oni uradili ove godine i čime su stekli takvu slavu.

Paaaa... Evo ovako. Veljko je izmenjao ko zna koliko cica i kafana, pre nego što se opet pred kraj godine skrasio sa Mašom. A uspeo da je bude i uhapšen tokom letovanja u Crnoj Gori, da se preseli u BIH, ali i da na jedan način, koji ne razumeju baš svi, proda Arkana. Ovde saznajte i na koji. Ko je sin Zorana Šijana? Tata mu se družio sa Arkanom, a on je već hapšen sa Veljkom Ražnatovićem! (FOTO)

Boo! Svima zapušila usta! Anastasija se oglasila prvi put od raskida sa Kostadinom! (FOTO)

Anastasija. Slikala se s Kostadinom bezbroj puta u bezbroj poza i kupila bezbroj puta dva novih krpica, nakita, obuće... Oni su dvoje bogatih mladih lepih ljudi koji se vole, a Anastasija pride opasno prati modu. I... I... I to je to. Retro stajl! Ovaj modni hit je Ceca lansirala 90-tih, a sada ga fura i Anastasija! (FOTO) Da, kad malo bolje pogledate, u stvari svi ti naslovi i bombastične vesti, stanu u ovih par rečenica. Zar ne?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.