MITROVIĆ SVOJU ĆERKU KRIJE KAO ZMIJA NOGE, ali u javnost je izašao njegov ZET i progovorio o vezi sa Kristinom, ali i o učešću na Beoviziji! (FOTO)
Igor je bio u vezi sa Željkovom ćerkom Kristinom, Foto: Dragan Kadić

KAŽE DA NEMA PROTEKCIJU

MITROVIĆ SVOJU ĆERKU KRIJE KAO ZMIJA NOGE, ali u javnost je izašao njegov ZET i progovorio o vezi sa Kristinom, ali i o učešću na Beoviziji! (FOTO)

"Želim da poručim svim dušebrižnicima da nikakvu protekciju nisam imao kada sam se prijavio za Beoviziju"

Objavljeno:

Pinkova zvezdica, Igor Lazarević, najmlađi je takmičar koji će sa ove godine pojaviti na Beoviziji.

On otkriva kakvog je ritma pesma "Beži od mene", kojom će pokušati da se domogne učešća na Eurosongu, ali i naglašava da mu ljubavna veza sa ćerkom vlasnika Pink televizije nije pomogla da se nađe rame uz rame sa poznatim pevačima na ovom takmičenju.

Igor Lazarević takmičio se u Pinkovim zvezdicama
Igor Lazarević takmičio se u Pinkovim zvezdicama foto: Printscreen Instagram

- Trenutno nisam u vezi sa ćerkom Željka Mitrovića, Kristinom. Ne bih da pričam na tu temu i svoju privatnost čuvam samo za sebe. Ipak, želim da poručim svim dušebrižnicima da nikakvu protekciju nisam imao kada sam se prijavio za Beoviziju, i zaista sam se potrudio da pesma bude dobra - uverava Lazarević i naglašava da je numeru kojom će se predstaviti na nacionalnom takmičenju za najbolju pesmu Evrope sam napisao.

- Pesma je moderna balada. Kada smo je spremali ugledali smo se na američku popularnu muziku i siguran sam da će se svideti publici. Muziku i tekst sam pisao sam, a aranžam su uradili Marko Kon i Ivan Mirković Bambi - kaže osamnaestogodišnji pevač, koji ističe da je oduvek maštao da se nađe na Eurosongu.

- Kao mali sam se divio spektaklu Eurosonga i maštao sam da i ja jednog dana budem deo njega. Ne mogu da vam opšem osećaj kada sam saznao da ću učestovati na Beoviziji. Čast mi je da učestvujem u konkurenciji sa velikim muzičkim imenima naše estrade - kaže Lazarević.

igor je najmlađi beovizijski učesnik
igor je najmlađi beovizijski učesnik foto: Printscreen Instagram

Ipak, Igor se ne nada pobedi na Beoviziji i naglašava da mu je jedini cilj da njegova pesma bude zapažena.

- Vrlo sam mlad i zaista ne mislim da ću pobediti. Želim da ostavim dobar utisak i na sceni napravim spektakl. Ako se to ipak dogodi, bio bih u šoku! Potrudio bih se da Srbiju ponosno predstavljam na najbolji mogući način. Međutim, šta god da se dogodi ja sam i sada zadovoljan i srećan postignutim - zaključio je Igor.

Bonus video E, TO JE LJUBAV! Kad vidite šta je Mira Škorić dozvolila svom psu, sve će vam biti jasno!

(Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.