Evo ko bi mogao da zameni Arkana u slučaju da se Ceca opet uda! (FOTO)

Ko će biti njen čovek?

Evo ko bi mogao da zameni Arkana u slučaju da se Ceca opet uda! (FOTO)

Jedna od najpoželjnijih Srpkinja nema partnera već duže vreme, a vreme je da se to promeni. Evo ko bi mogao da zauzme mesto jače polovine Cece Ražnatović
Objavljeno:

Jedna od najpoznatijih i najpoželjnijih Srpkinja, Ceca Ražnatović, je sama već duže vreme. Prvi i jedini put kada je priznala da je u vezi nakon Arkanove smrti bilo je 2011. godine, kada je bila u vezi sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem. Ipak ta veza nije bila dugog veka jer se okončala nakon 6 meseci. Iznenadićete se kad vidite šta su Srbi najviše guglali! Hrvati traže Seve, Crnogorci Cecu! (FOTO) Nedavno je folkerka objavila fotku u venčanici na svom Instagram profilu, što nas je navelo da razmislimo ko bi bili idalni udvarači Arkanove udovice. 1. Sergej Trifunović Ko bi mogao biti bolja zamena za Arkana, nego onaj ko se već našao u njegovoj ulozi. U filmu "Turneja", Cecinog muža igrao je Sergej Trifunović koji se, moramo priznati, savršeno snašao u toj roli.

zna od reči do reči jedan od najvećih Cecinih hitova "Kukavicu" 2. Vuk Kostić
Arkanu, odmah se izjasnila ko bi bio idealna za ulogu Bomba! Vest veka! Ceca se ponovo udaje!!! (FOTO) Vuk Kostić je moj prijatelj, dobro se poznajemo i ja mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter

A photo posted by @lepotani.sa.balkana on

3. Ćazim Osmani Nataše Bekvalac, Ane Nikolić i Sanje Maletić Tada se Albanac oduševio Cecinim glasom, a da ne govorimo o njenom izgledu.
Ovo su najpopularniji Srbi na Fejsbuku! Za jednu osobu s ove liste niko nikad nije čuo! (FOTO)
4. Viktor Savić vrlo često se najlepše ljubavne priče izrode iz iskrenog, dugogodišnjg prijateljstva
Ražnatijans: 8 razloga zbog kojih bi Ceca i deca pokidali Kardašijane! (FOTO) (VIDEO) Prija mi njegov senzibilitet, jer je zadržao ono dečje u sebi, nije sujetan i pokvaren, ne voli ogovaranja, baš kao ja.
5. Saša Kovačević
Od tinejdž slatkica, preko prasica, do seks bombi! Najveće transformacije srpskih zvezda! (FOTO)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.