AGRESIVAN NAKON RAZVODA! Rasta napravio sačekušu poznatom reperu sa kojim je sarađivao!
RASTA NASRNUO NA KOLEGU, Foto: Dragana Udovičić

ređa incidente

AGRESIVAN NAKON RAZVODA! Rasta napravio sačekušu poznatom reperu sa kojim je sarađivao!

On je, tokom svog nastupa, javno prozivao kolegu koji je podigao atmosferu u istom klubu pre njega, ali reper ove prozivke nije shvatao za ozbiljno budući da su njih dvojica u prošlosti uspešno sarađivali!

Objavljeno:

Stefan Đurić Rasta očigledno nije ostavio fizičke sukobe u prethodnoj godini. Reper je izazvao veliku pompu u javnosti zbog čak dva incidenta, odnosno zbog obračuna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i Slobodanom Nešovićem Lokom, a sada je zbog svoje agresivne strane ponovo došao u žižu javnosti.

Kako prenose bosanski mediji, Rasta je ponovo napravio incident, i to u jednom tuzlanskom klubu u kom je nastupao.

SKINULA NADOGRADNJU, ALI I ŠMINKU SA LICA! Zorannah je obična smrtnica! (FOTO)

On je, tokom svog nastupa, javno prozivao kolegu Jalu Brata, koji je podigao atmosferu u istom klubu pre njega, ali reper ove prozivke nije shvatao za ozbiljno budući da su njih dvojica u prošlosti uspešno sarađivali.

A post shared by Jala Brat (@jalabrat) on

Međutim, kada je sišao sa pozornice, Đurić je pozvao Jalu da izađu zajedno ispred kluba, na šta je on pristao ne znajući da će ga tamo dočekati još jedan Rastin prijatelj koji će fizički na njega nasrnuti, nakon što mu bivši suprug Ane Nikolić opali šamar.

Obezbeđenje je reagovalo munjevitom brzinom pa je dalji obračun sprečen, a nakon toga se Jala Brat uputio u Sarajevo, dok je Rasta ostao u klubu.

Stefan Đurić Rasta je demantovao da se pobio sa jednom rijaliti zvezdom, a onda je isplivala istina, koja je potpuno suprotna od onoga što je tvrdio.

Pogledajte bonus video:

(KURIR TV) PATRIJARH IRINEJ SLUŽIO PRAZNIČNO BDENIJE! Pogledajte snimak iz hrama Svetog Save!

(Espreso.co.rs / Politika-ekspres.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.