ON UVEK IZVUČE NOVČIĆ! Ovako izgleda kada Seka Aleksić slavi Božić! (VIDEO)
SEKA ALEKSIĆ SLAVI BOŽIĆ, Foto: Printskrin: Instagram/seka_aleksic

PROSLAVA

ON UVEK IZVUČE NOVČIĆ! Ovako izgleda kada Seka Aleksić slavi Božić! (VIDEO)

Ovo je postala tradicija u njenoj kući!

Objavljeno:

Pevačica, Seka Aleksić poznata je kao neko ko jako poštuje veru i tradiciju, te je današnji praznik, Božić, za nju veoma bitan.

Ona je otkrila šta za nju predstavlja ovaj praznik, koja zaduženja imaju članovi njene porodice i kako je izgledala proslava najradosnijeg hrišćanskog praznika kada je ona bila dete.

U principu ja volim i Božić i Vaskrs, to su praznici kada ja ne radim, uvek smo porodično na okupu. Što se tiče Božića konkretno, ja pripremam trpezu na Badnji dan, Veljko ide po badnjak, imamo položajnika. Kod nas je zaista velika radost u domu kad je Božić u pitanju. Ja mesim česnicu, svake godine, sa zadovoljstvom. Postoje i molitve koje se izgovaraju dok se mesi česnica, ubacujem novčić, žito, ko šta ima u svom domu, on to ubaci. Otkako smo moj suprug i ja zajedno, nikad novčić nisam izvukla, uvek je on - kaže Seka.

Pevačica je otkrila i koliko je sve drugačije sada nego kad je on bila dete:

Sada je to potpuno drugačije, evo druga godina sa našim sinom, pokušavali smo i njemu da damo česnicu da izlomi, ali još uvek ne može, još uvek je mali. Svakako ono što je najvažnije je da smo svi na okupu, da ljubav vlada i da smo neizmerno jedni za druge tu. Sada je drugačije, više se trudim, sada sam ostvarena žena, tada sam bila dete i to ne može da se upoređuje. Svakako ono što veže i jedan i drugi period jeste ljubav koja je pokretač svega - zaključila je pevačica.

A SAD MALO BEBE! Ko su nove estradne zvezde u 2017, ko je PROHODAO, ko je PLAKAO zbog trudnoće! (FOTO)

Šta je još Seka Aleksić otkrila, pogledajte u snimku ispod:

Pogledajte bonus video:

(VIDEO) KAD SRBI PROSLAVLJAJU MORA DA GRMI: Njegova čestitka za najradosniji hrišćanski praznik nasmejala je celu Srbiju!

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.