Gde će za Novu godinu pevati Aca Lukas, Tropiko Bend i Leksington Bend? (FOTO)

provod zagarantovan

Gde će za Novu godinu pevati Aca Lukas, Tropiko Bend i Leksington Bend? (FOTO)

U novogodišnjoj noći vas po klubovima Beograda očekuje nesvakidašnja zabava. Na vama je samo da odlučite za koju ste varijantu
Objavljeno:

Najluđa noć u ovoj godini je sve bliža, a neke od najpopularnijih zvezda nastupaju u našem gradu. Na vama je samo da odaberete gde želite da provedete to veče. S tim u vezi, nudimo vam par zanimljivih mesta na kojima možete uživati uz fantastičnu muziku i pristupačne cene. Bomba! Vest veka! Ceca se ponovo udaje!!! (FOTO)

Kad Knez zapeva, ceo klub se digne na noge! (FOTO) U Genex Impulse Hall-u 31. decembra nastupiće Aca Lukas i Folk House Band. U glamuroznom ambijentu očekuje vas vrhunski spektakl, onakav kakav samo Aca Lukas može da napravi. Cena karte je 25 evra, a rezervacije se posebno plaćaju.
Ponizila ih: Karleuša žestoko isprozivala Cecinu decu! (FOTO) U klubu Cinema će vas u novogodišnjoj noći zabavljati "Leksington bend" koji je poznat po pravljenju fenomenalne atmosfere. Sigurno će u ovoj posebnoj večeri nadmašiti sva vaša očekivanja. Osim odlične muzike čeka vas i neverovatan izbor stranih pića. Rezervišite vaše mesto na vreme!
Ove srpske zvezde brutalno su tukli partneri: I nisu im ostale dužne (FOTO) U novogodišnjoj noći, u hotelu Crowne Plaza će nastupati "Tropico bend". Besprekorna usluga i zagarantovana zabava je nešto što vam ova opcija garantuje, a to ćete pamtiti tokom celog života. Cene karata se kreću od 50 evra pa naviše. Dočekajte Novu godinu u najvećem i najluksuznijem hotelu u Beogradu uz bend koji pravi neverovatnu atmosferu!
Rezervacije za sve klubove, splavove i kafane u Beogradu možete izvršiti putem beogradnocu.com korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Karte za ovaj, ali i za ostale dočeke Nove godine, možete poručiti na ovom linku. (Espreso.co.rs/ Beogradnocu.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.