TEODORA ZAUVEK ZAVRŠILA SA SLOBOM: Ti si ološ i šljam! I da UMIREŠ, ja za tebe ne postojim (VIDEO)
Teodora Džehverović, Foto: Printscreen Youtube

BAŠ MU JE ZAMERILA

TEODORA ZAUVEK ZAVRŠILA SA SLOBOM: Ti si ološ i šljam! I da UMIREŠ, ja za tebe ne postojim (VIDEO)

Teodora Džehverović je na početku Zadruge negovala pravo prijateljstvo sa Lunom Đogani, međutim ono je puklo kada ju je blogerka izdala i svima otkrila da je pevačica spavala sa Anđelom

Objavljeno:

Od tog momenta njihov odnos je krenuo da se urušava vrtoglavom brzinom. Ipak, danas je Luna rešila da bude dobra prema Teodori kojoj nije bilo dobro, pa joj je donela uvin čaj.

Zanimljivo je da je taj potez Slobu Radanovića veoma iznervirao, a popularna pevačica bila je šokirana time, pa se požalila Lepom Mići.

Teodora Džehverović ljuta na Slobu
Teodora Džehverović ljuta na Slobufoto: Printscreen Youtube

- Danas je mene boleo stomak, upalu bešike sam dobila i jedina osoba koja u kući ima uvin čaj je Luna. Nemamo koga da pitamo, znam da je ona imala tu ešerihiju. Ja kažem jel možeš da nam daš za jedan čaj ako nije problem i ona kao "Naravno, naravno" - kazala je Teodora u poverenju Lepom Mići.

Sloba Radanović
Sloba Radanovićfoto: Pink

- Dečko, za mene si ti mrtav! Za mene si ti mrtav. Nema te više i to je to. Nemoj više da si mi se obratio i da umireš ja za tebe ne postojim, pošto si takav ološ i šljam - pričala je Teodora sama sa sobom, ali u želji da je Sloba čuje.

Pevačica je dodala da je neprijatno iznenađena zbog svega što ju je zadesilo, kao i to da su joj njih dvoje priredili dobru životnu školu koju nikada neće zaboraviti.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video ESPRESO TVITER: Teodora Džehverović:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.