ZADRUGA PADA U DRUGI PLAN! Kreće novi televizijski šou koji preti da POREMETI ESTRADU I OSRAMOTI POZNATE! (FOTO)
Foto: Printscreen

dokle više, ljudi moji?!

ZADRUGA PADA U DRUGI PLAN! Kreće novi televizijski šou koji preti da POREMETI ESTRADU I OSRAMOTI POZNATE! (FOTO)

Posebno zanimljivo za gledaoce biće to što će se poznate ličnosti naći u pohodu na veliku novčanu nagradu

Objavljeno:

Na televiziji Pink uskoro kreće jedan potpuno novi šou humanitarnog karaktera, pod nazivom "Ko je na vrhu?".

Ako je suditi po prvim takmičarima, ovo će zaista biti najzabavniji kviz. U prvoj emisiji, za glavnu nagradu boriće se pevačica Dara Bubamara, pevač Sale Cvetković iz "Tropiko benda" i muzički producent Damir Handanović, koji su, imajući na umu humanitarni karakter ovog kviza, bez straha ušli u kapsule koje su ih odvele čak pet spratova iznad zemlje.

Šou Ko je na vrhu?, foto: Printscreen

Iako nije bilo jednostavno odgovarati na nimalo laka pitanja, i to sa velike visine, Dara, Sale i Damir su se sjajno zabavili i pokazali ne samo znanje, već i snalažljivost.

Njih troje odgovaraće na pitanja iz opšte kulture, kroz koja će ih voditi voditelji Katarina Šišmanović i Milan Kalinić.

Voditelji novog kviza, foto: Printscreen

Takmičari će u kvizu "Ko je na vrhu?" prolaziti kroz runde - u prvoj mogu osvojiti 50.000, u drugoj 100.000, u trećoj 150.000, u četvrtoj 200.000, i u poslednjoj, petoj čak 300.000 dinara. Sa svakim dostignutim iznosom pitanja postaju sve teža, a svaki tačan odgovor vodi ih na gore. Dok samo jedan pogrešan odgovor, dovoljan je da takmičar ode skroz dole.

Dara Bubamara, foto: Printscreen

Ovakav koncept kvizova do sada nije postojao na našim prostorima, a posebno zanimljivim za gledaoce biće to što će upravo poznate ličnosti, u pohodu na veliku novčanu nagradu, morati da pokažu zavidno znanje.

Videćemo koji nas gosti očekuju u narednim emisijama, kao i to da li će pokazati svoje znanje na pravi način. A spekuliše se i da će ovaj projekat nadjačati gledanost popularnog rijalitija "Zadruga".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.