KARMA JE ČUDO! ANABELIN MUŽ MUVAO SORAJU: Delovali su veoma prisno, pa joj je REKAO OVO...
Foto: Damir Dervišagić

ijaooo!

KARMA JE ČUDO! ANABELIN MUŽ MUVAO SORAJU: Delovali su veoma prisno, pa joj je REKAO OVO...

Ne može da veruje šta je njen suprug uradio

Objavljeno:

Anabela Atijas žestoko se posvađala sa suprugom Andrejem zato što je proveo veče sa Sorajom Vučelić. Pevačica je odlepila kada je saznala da njen dragi bio u noćnom provodu sa atraktivnom starletom.

Njih dvoje su zajedno bili u jednoj beogradskoj diskoteci, gde su lumpovali do ranih jutarnjih sati.

- Prvo je u klub došao Andrej sa drugovima, a ubrzo se pojavila i Soraja sa dve drugarice i sela za separe pored njegovog. Andrej ju je odmah zapazio, ali joj u prvi mah nije prišao. Međutim, kako je veče odmicalo, tako je on sve više gledao u nju i na kraju je odlučio da joj priđe - započinje priču izvor za Informer koji se zadesio tamo.

On objašnjava da su Soraja i Andrej delovali veoma prisno:

foto: Damir Dervišagić

- Anabelin muž ju je pitao da se upoznaju, a onda joj je rekao: "Ti si bas super, uživo si kao Barbika". Ona mu se zahvalila, a onda su nastavili da ćaskaju i da se kikoću. Andrej je bio veoma ljubazan prema Soraji, poneo se kao pravi džentlmen, ponudio joj je da pređe kod njega u separe, ali ona je to odbila. U jednom momentu, Andrej ju je pitao da se fotografišu, na šta je Soraja pristala.

Najveći problem je nastao upravo zbog fotke koje je Anabelin suprug okačio na društvene mreže.

- Ponesen pozitivnom atmosferom i zanesen njenim izgledom Andrej je odmah okačio fotografiju na Instagram, a ispod je napisao #volimte i #prijatelji i tagovao Soraju. Kada je Anabela videla, potpuno je odlepila. Nije mogla da veruje šta je njen suprug uradio. Jedva je prežalila to što je njen suprug bio u noćnom provodu sa Vučelićevom, a kada je videla da je to zajedničko druženje ovekovečio, i još postavio na društvene mreže, potpuno je izgubila kontroli.

foto: Printscreen

Izvor blizak pevačici tvrdi da je osula žestoku paljbu po supruga, da se izvikala na njega kao što nikada nije pre i da mu je rekla i ono što misli i ne misli.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.