LUNA ĆE ZAPLAKATI KAD OVO BUDE ČULA! Anabela i Gagi se oglasili povodom ćerkine TRUDNOĆE!
Foto: Printscreen

ČEKAJ, STANI, MALI ĐOGANI

LUNA ĆE ZAPLAKATI KAD OVO BUDE ČULA! Anabela i Gagi se oglasili povodom ćerkine TRUDNOĆE!

Jasno su poručili

Objavljeno:

Anabela Atijas i Gagi Đogani javno su poručili kako bi reagovali ukoliko bi im ćerka Luna, koja je u Zadruzi u vezi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, podarila unuče.

Popularna blogerka već nekoliko dana oseća mučninu, glavobolju, povraća, pa su njeni cimeri iz rijalitija posumnjali da je trudna. Kako joj je iz dana u dan bivalo sve lošije, sumnje su počele da rastu.

foto: Story/Luka Šarac

Ako ste očekivali burnu reakciju roditelja - prevarili ste se. Oni jednoglasno poručuju da bi bilo veoma srećni ako bi se tako nešto desilo.

- Moja ćerka je završila u bolnici zbog jake urinarne infekcije. Sada je bolje, dobila je terapiju. U svakom slučaju, i da je trudna, podržaću je. Ona će za koji mesec napuniti 22 godine, ja sam u to vreme uveliko bila majka. Šta fali? Obradovaću se ukoliko dobijem unuče - izjavila je Anabela za Kurir.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sličan stav ima i Gagi:

- Koji roditelj se ne bi radovao kada bi čuo da će postati deda? Voleo bih da dobijem unuče, ali, koliko znam, Luna za sada nije trudna. Nema govora da ne bih prihvatio njenu trudnoću. Ako je ona srećna, i ja sam.

(Espreso.co.rs/ SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.