MENJA MIŠLJENJE I STAVOVE KAO ČARAPE! Otkrivamo koliko su se IZJAVE Karleuše promenile od 1997. godine do SADA! Ostao joj je isti samo horoskopski znak!
Foto: Damir Dervišagić

ONA JE IPAK URBANA

MENJA MIŠLJENJE I STAVOVE KAO ČARAPE! Otkrivamo koliko su se IZJAVE Karleuše promenile od 1997. godine do SADA! Ostao joj je isti samo horoskopski znak!

Činjenica je da se svi menjamo, ali baš ovoliko kao Jelena Karleuša...

Objavljeno:

Već nam je svima dobro poznato da ona nikog ne ostavlja ravnodušnim i da nijedna njena izjava ne prolazi nezapaženo.

Mi smo se osvrnuli na Jelenine izjave od pre tačno 20 godina i uporedili ih sa današnjim.

foto: Printscreen Youtube

Naime, jedno od njenih prvih medijskih pojavljivanja bilo je na televiziji Pink davnih devedesetih godina u emisiji Muzička kutija autorke Nataše Ilić, u kojoj je postojala rubrika pod nazivom Lična karta.

Kada uporedimo Jeleninu "Ličnu kartu" iz '97. i '98. godine, zaključujemo da su joj jedino ostali isti datum rođenja, horoskopski znak i životni moto "Ko čeka - dočeka".

No, nije to ono što je najzanimljivije. Jedno od pitanja upućeno Jeleni bilo je i da otpeva delić omiljene pesme koja nije iz njenog repertoara, a njen odgovor je bila pesma Sinana Sakića "Ej, od kad sam se rodio".

foto: Printscreen Youtube

Podsetimo se, Jelena je član žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, gde oštro kritikuje i napada takmičare koji pevaju, kako ona kaže, "seljačku i džibersku muziku". Ne znamo koji su njeni kriterijumi za razlikovanje "džiberske" od "nedžiberske" muzike, ali sigurno znamo da pevačica ne propušta priliku da muziku člana muzičkog sastava Južni vetar okarakteriše kao "džibersku".

Uostalom, pogledajte Jelenine "Lične karte" i procenite sami:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.