NIJE SAMO SLOBA VARAO ŽENU, A NIJE NI LUNA JEDINA SRPSKA LJUBAVNICA! Ovo su najveće PREVARE I AFERE: Uhvaćen sa konobaricom, klinkom...
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

ima ih...

NIJE SAMO SLOBA VARAO ŽENU, A NIJE NI LUNA JEDINA SRPSKA LJUBAVNICA! Ovo su najveće PREVARE I AFERE: Uhvaćen sa konobaricom, klinkom...

Prevare, preljube i brakolomstva nisu strane ni pripadnicima domaće javne scene

Objavljeno:

Miroslav Ilić

Poznati pevač već godinama se sudi sa bivšom ljubavnicom Mirjanom Antonović koja pokušava da dokaže da je Miroslav biološki otac njenog sina Devina. Pevač već godinama odugovlači proces i odbija da uradi DNK analizu.

foto: Stefan Jokić

Tijana i Milan Dapčević

Pre desetak godina dok nisu imali dete, Milan je uhvaćen u prevari sa konobaricom. Tijana mu je oprostila ovaj "izlet" i više nikada nije govorila o tome.

foto: Damir Dervišagić

Aleksandar i Marija Srećković

Poznati glumac je pre tri godine uslikan sa osamnaest godina mlađom studentkinjom Petrom Radivojević. Supruga Marija Srećković mu je oprostila prevaru.

foto: Damir Dervišagić

Dragan Kojić Keba

Iz tajne veze sa Ljiljanom Jevremović pevač je dobio ćerku Inu. Nakon sudskog spora, Keba je priznao ćerku ali nikada nije želeo da je upozna.

foto: Filip Plavčić

Marinko Rokvić

Pre više od 30 godina pevač je bio u vezi sa izvesnom Milom sa kojom ima sina Darija.

foto: Marina Lopičić

Šaban Šaulić

Nekoliko godina je afera Šaban i Cuca punila brojne tabloide. Njihov odnos je obelodanjen nakon Cucinog učešća u "Zvezdama Granda" što je mladoj pevačici pomoglo da dobije pažnju medija.

foto: Dragan Kadić

Mile Kitić

Pevača je i ranije pratio glas da je neveran svojoj ženi, a s vremena na vreme su ga viđali sa mladim i atraktivnim devojkama.Njegova supruga Marta Savić je bez problema opraštala Miletove prevare.

foto: Dragan Kadić

Đani i Slađa Trajković

Pevač je javno priznao da je prevario svoju suprugu, Slađa mu je oprostila prevaru, a Đani je kao i do sada morao da se iskupi skupocenim poklonima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.