Supruga Đorđa Balaševića slupala porodični auto! EVO ŠTA JE OSTALO OD NJEGA i auta s kojim se sudarila! (FOTO)
Foto: nsuživo.rs

haos u ns

Supruga Đorđa Balaševića slupala porodični auto! EVO ŠTA JE OSTALO OD NJEGA i auta s kojim se sudarila! (FOTO)

Po nezvaničnim saznanjima, za volanom pomenutog automobila je u trenutku sudara bila Olivera Balašević

Objavljeno:

U Vanizelisovoj ulici u novosadskom naselju Podbaru u petak oko 14 časova sudarila su se dva automobila, od kojih jedan pripada porodici poznatog pevača Đorđa Balaševića. U ovoj nesreći, u kojoj su oba vozila znatno oštećena, srećom, niko nije povređen, tako da nije bilo potrebe da intrerveniše medicinska ekipa Hitne pomoći.

VELIKA ŠTETA! Vozač Balaševića izgubio kontrolu i uništio porodični džip! Direktno u drvo...

Po rečima očevidaca, pored smrskanog „nisana murano“, stranih registarskih oznaka koji pripada porodici Balašević, viđena je pevačeva supruga Olivera, koja je dala izjavu policiji koja je obavila uviđaj.

foto: nsuživo.rs

Po nezvaničnim saznanjima, za volanom pomenutog automobila je u trenutku sudara bila Olivera Balašević, ali da ona nije izazvala saobraćajku.

foto: nsuživo.rs

Za sudar je kako saznajemo, kriv vozač „škode superb“, beogradskih registarskih tablica. On je izlazio sa parkinga i nije obratio pažnju da li u kolovoznoj traci u koju je izlazio, nailazi vozilo u susret. Od siline udara delovi „škode“ su odleteli nekoliko metara dalje, a „nisan“ je udario u ogradu pored. Posle date izjave policiji, Oliveru Balašević je kući odvezao sin Aleksa.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.