GRAND SE OGLASIO ZBOG NAJVEĆEG UDARCA! Aca Lukas odlazi na TV Pink, a šta kažu ČELNICI!
Foto: Printscreen Youtube

još uvek neizvesno

GRAND SE OGLASIO ZBOG NAJVEĆEG UDARCA! Aca Lukas odlazi na TV Pink, a šta kažu ČELNICI!

Aca Lukas doneo je odluku da napusti „Zvezde Granda” i da pređe na TV „Pink" ali, po svemu sudeći, konačna odluka uslediće posle još jedne ture pregovora, a gotovo uvek brbljivi Lukas je poručio da nema komentar na naša saznanja

Objavljeno:

TV „Pink” se takođe nije oglašavala, dok je jedino „Grand” objasnio šta je razlog Lukasovih izostanaka sa snimanja „Zvezda Granda“.

- Lukas je ozbiljna zvezda i on ima mnogo koncerata i nastupa i desi se ponekad da ne može da dođe na snimanje ponedeljkom. Ukoliko ima nastupe po inostranstvu nedeljom, ponekad ne stigne, kao što je bio slučaj u poslednja dva dana. Zbog toga ga je zamenila Mira Škorić. To se ne dešava prvi put, i Nada Obrić je menjala Anu Bekutu - rekla je PR „Granda“ Vesna Milanović i poručila da priče o Lukasovom odlasku iz „Granda” nisu tačne.

Mira Škorić ističe da ne zna da li će postati stalni član žirija.

foto: Dragan Kadić

- Nemam saznanja da je Lukas napustio „Zvezde Granda”. Odazvala sam se pozivu Saše Popovića kako bih zamenila Acu. Menjala sam ga shodno svojim obavezama u TLZP-u, jedva sam postizala sve. Ne znam šta će se dalje dešavati i ne bih da komentarišem - rekla nam je Mira.

Lukasova koleginica iz žirija Snežana Đurišić kaže da ne zna da li Lukas odlazi ili ostaje.

foto: Dragana Udovičić

- Aca nije bio dva dana na snimanju, ali to nije prvi put. Što se tiče njegovog odlaska iz „Granda”, ja to nisam čula - poručila nam je Đurišićeva.

Podsećanja radi, izvor blizak pevaču otkrio je da Lukas nije želeo odmah da napusti „Zvezde Granda” jer bi se to dogodilo usred televizijske sezone. Ipak, njegovi saradnici su ga ubedili da takvu priliku ne sme da propusti, posebno zbog visokog mesečnog honorara koji bi dobijao u „Pinkovim zvezdama”.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.