LUNA JE MASNO SLAGALA SLOBU, a zbog ovog pevača nastala je tuča! Pričala je da je MUVA, a istina je...
Foto: Printscreen

ko bi rekao

LUNA JE MASNO SLAGALA SLOBU, a zbog ovog pevača nastala je tuča! Pričala je da je MUVA, a istina je...

On navodi i da nije tačno da je on prenosio bilo kakve informacije iz spoljnog sveta

Objavljeno:

Samo za portal nemazabranjenih.rs, muzičar Darko Vlajić, koga su mnogi prozivali nakon protekle žurke u rijalitiju „Zadruga“, otkriva šta se tačno dogodilo i kako je došlo do sukoba sa Slobom Radanovićem, Lunom Đogani i Saškom Karan.

– Luna Đogani je izmislila da sam je ja muvao. Ja sam oženjen muškarac i da nisam, nikada me ona ne bi zanimala. Ja sam samo nju pozvao da plešemo i ništa više. Ona je napravila dramu zbog toga kada je ugledala Slobu da je došao. Mislim da se ona folira pred njim da ne pije i zato je to uradila. U tom trenutku je bila pijana i izmislila je sam je muvao da bi otišla sa žurke, što uopšte nije bilo tačno – rekao je Darko.

A post shared by darko vlajic (@darkovlajic) on

Darko tvrdi da uopšte u negativnom kontekstu nije pomenuo Miloša Radovanovića i da će Sloba shvatiti kada izađe kakva je ispao budala u rijalitiju.

– Oko njega su dve žene i umesto da one njega podižu medijski, zapravo on podiže njih dve. Žene od njega prave ovcu, a on toga nije svestan – tvrdi Vlajić.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

On navodi i da nije tačno da je on prenosio bilo kakve informacije iz spoljnog sveta. Darko je otkrio i kako je došlo do sukoba sa Saškom Karan.

– Ja znam bivšeg muža Saške Karan. Tj. ne znam da li je tačno bio njen muž, tj. da li su bili u braku, ali su bili dugo zajedno. To je bilo pre više od 20 godina. Pitao sam je u kakvom je odnosu sada sa Milanom Simićem, jer njega ja privatno znam, na šta mi je ona oštro rekla „Puši ku*ac!“. Maca je to čula i počela je da je proziva da joj je to švaler. Maca je pogrešno shvatila.

Taj čovek uopšte nije Saškin švaler već muškarac sa kojim je ona nekada bila.

(Espreso.co.rs/nemazabranjenih.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.