NISAM LOBOTOMIRAN, PA DA MI GEJ LOBI NAMEĆE STAVOVE! Nenad Pagonis prvi put objašnjava zašto je skinuo Končitinu haljinu!
Foto: Printscreen

skandal koji je uzdrmao srbiju

NISAM LOBOTOMIRAN, PA DA MI GEJ LOBI NAMEĆE STAVOVE! Nenad Pagonis prvi put objašnjava zašto je skinuo Končitinu haljinu!

Nenad Pagonis se u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato” našao u ulozi kontroverzne Končite Vurst, a onda je nastao haos

Objavljeno: 16:38h

Zbog nastupa Nenad Pagonis je u roku od 5 minuta postao najomraženija ličnost na tviteru i to samo zbog toga što je imao svoj stav. Kik-boks šampion je nekoliko dana pre nastupa izjavio da mu se ne dopada "bradata žena" i da ona nije dobar primer i uzor mladima i deci.

Nenad je na samom kraju nastupa skinuo haljinu ispod koje je nosio majicu sa likom Nikole Tesle, a takav potez izazvao je haos na Tviteru.Mnogi su ga optužili da je homofob, da je to skandalozno ponašanje i da on to nije smeo da uradi, ali postavljamo pitanje zašto nije smeo?

foto: Printscreen

Nenad ni u jednom trenutku nije pozvao na linč, niti je ikako nazvao uvredljivim imenom, a Marija Šerifović se takođe oglasila i možda uvredila kik boksera više nego što je on bilo koga:

- Velika je razlika imeđu pe*ra i pe*erčine. Toliko - napisala je pevačica.

Mi smo porazgovarali sa Nenadom najotvorenije na ovu temu.

Da li misliš kao što su neki mediji napisali, da si deci poslao pogrešnu poruku ovim činom?

- Ne mislim da sam poslao pogrešnu poruku. Mislim da je poruka da svako treba da ima svoj stav, da deca sama treba da odlučuju koje su prave vrednosti, naravno uz pomoć pravih primera, a ne da im se nameću neke razne devijantne stvari.

Na društvenim mrežama rekli su kako nisi spreman da podržiš različitost i ako je u pitanju humanitarna pomoć, ali ti si ipak pored svega otpevao pesmu?

- Na društvenim mrežama su rekli svašta što mene ne interesuje i ne pogađa, jednostavno imam svoj stav da mi je degutantno da vidim muškarca sa brkovima i bradom obučenog u žensku haljinu, našminkanog i sa noktima i trepavicama i svim...Jednostavno, meni je to degutantno, to je moj lični stav, hvala Bogu pa ga imam. Nisam lobotomiran pa da mi gej lobi nameće svoje stavove. Nemam ništa protiv homeseksualaca, imam prijatelje koji su homeseksualci i koje mnogo volim, podržavam sve različitosti i sve boje kože. Ja sam dečko koji je pun ljubavi i koga je sport naučio mnogo toga i to da smo na suptilnom nivou mi svi jedno te isto. To što neko oseća ljubav i privrženost prema istom polu, to je njegova stvar i to su lekcije koje on treba da nauči. Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da mrzim nekoga niti sam pozvao na linč. Oni su, homeseksualci koji sede kući za kompjuterom i ništa u svom životu nisu uradili, već samo znaju da komentarišu, oni su rekli kako sam ja seljačina i primitivac i kako me treba ubiti.

Znači ja sam rekao svoj stav, da mi je devijantno da vidim ženu sa bradom i to je to. Oko toga se napravila medijska pompa jer smo bolesni umovi jer se sve radi da se naša deca ubiju u pojam.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.