EMINA JAHOVIĆ REAGOVALA NA KARLEUŠINU IZJAVU O NJOJ: Jelena joj je rekla da je kao Viktorijin anđeo, a ostaće bez teksta zbog odgovora koji je dobila!
Foto: Dragan Kadić/Zorana Jevtić

KOLEGINICE

EMINA JAHOVIĆ REAGOVALA NA KARLEUŠINU IZJAVU O NJOJ: Jelena joj je rekla da je kao Viktorijin anđeo, a ostaće bez teksta zbog odgovora koji je dobila!

U Turskoj je stalno pitaju za nju

Objavljeno:

Jelena Karleuša je rekla za Eminu da je veoma popularna, lepa i da izgleda kao Viktorijin anđeo. Jahovićeva je se oglasila ovim povodom i odgovorila Jeleni.

- Jelena je žena lavica i ona se bori. Ja volim takve žene koje nikada ne odustaju, uvek izgledaju najjače moguće. Ona je jedna od tih. I nikada ne bi bila to što jeste da nije bila takva. Ona je porodična žena, ima dvoje dece, radi... ko zna koliko njoj zna da bude teško, kao i meni u nekim situacijama, treba izdržati sve te godine. Ali ona je žena lavica, super i drago mi je da me je tako ishvalila. Ja nju stvarno volim, tako da je to obostrano - rekla je Emina za TV1.

foto: Printscreen / Instagram / Emina Jahović

Emina je dodala da je Duško Tošić veoma popularan u Turskoj gde igra za fudbalski klub Bešiktaš, ali i Karleuša koja je posebno interesantna medijima.

foto: Dragana Udovičić

"Duška vole, a onda kada su videli nju, fascinirali su se jer je plavuša", rekla je Emina i dodala da je u Turskoj stalno pitaju za nju.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.