KOSTADIN JE VARAO ANASTASIJU SA OVOM STARLETOM IZ ZADRUGE? Upoznali su se na zurki a onda je ODVEO U KREVET!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Anastasija Ražnatović

da li je moguće?

KOSTADIN JE VARAO ANASTASIJU SA OVOM STARLETOM IZ ZADRUGE? Upoznali su se na zurki a onda je ODVEO U KREVET!

Terzićev sin je već bio pod gasom, pa je pristao na njeno udvaranje

Objavljeno:

Sin Zvezdana Terzića, Kostadin Terzić, varao je Anastasiju Ražnatović tokom njihove veze.

Nakon jedne žurke, završio je u krevetu sa poznatom starletom Anom Korać, dok je njegova devojka bila na drugom javnom događaju!

Anu je sreo na kućnoj žurli kod svog drugara na Dedinju. Iako su se znali od ranije, među njima nije bilo ničega, sve do te večeri.

- Ana je devojka koja voli da koketira sa muškarcima, a te večeri joj je meta bio Kostadin, sa kojim je počela da flertuje. Terzićev sin je već bio pod gasom, pa je pristao na njeno udvaranje. Posle nekoliko čaša alkohola, počeli su zajedno da igraju, a na podijumu su pali i prvi poljupci. Na kraju su završili u sobi. Kada su izašli, svi su bili ubeđeni da su se kre*nuli - tvrdi izvor koji se našao tamo.

foto: Printscreen Instagram

On ističe da je zvanicama bilo jasno da moraju da ćute, jer su Kostadin i Anastasija tada uveliko bili zajedno, piše Informer

foto: Marina Lopičić

- Svi smo bili u fazonu: "Šta se desi na žurci, ostaje na žurci", pa tako niko ništa nije zucnuo o tom događaju. Kostadin se posle pokajao što je to uradio, jer mu je Anastasija tada bila centar sveta. Plašio se da ne sazna za njegovu preljubu, jedno vreme je baš bio u strahu. Ali jednostavno mu se omaklo, kao i većini muškaraca koji ne mogu da odole seksepilnim devojkama - završava priču sagovornik.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.