ĆAZIM PRIZNAO SVE: Teodora je bila kod mene u Poreču dva meseca i  UŽIVALA JE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instragram, Damir Dervišagić

a ona je pričala da nisu imali ništa!

ĆAZIM PRIZNAO SVE: Teodora je bila kod mene u Poreču dva meseca i UŽIVALA JE! (FOTO)

Osmani otkriva da je veoma zadovoljan Teodorom, te da će je opet zvati na druženje u Poreč

Objavljeno:

Odmah nakon što je ušla ''Zadrugu'' spekulisalo se da je atraktivna, mlada pevačica Teodora Džehverović sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem imala nešto više od saradnje, te da se tokom njenog boravka u Poreču između njih dogodilo nešto više.

Iako je letos viđena na njegovoj jahti i u njegovom hotelu, Teodora nije želela da prizna da je imala nešto više sa njim, već je govorila da Osmanija gleda kao oca. Biznismen je sada progovorio i otkrio da mu je smešno to što Džehverovićeva priča kako ga gleda kao oca, ali da mu je drago što ga poštuje.

- Čuo sam da je rekla da me poštuje i drago mi je da je to rekla. Verujem da to što kaže i misli, a to što je nekoliko puta rekla čak i da me gleda kao oca mi je veoma smešno. Verujem da je smešno i ostalima - počinje priču Ćazim.

foto: preentscreen, instagram

I dok je Teodorina majka Gordana zbog ovih priča bila veoma besna i sa sigurnošću tvrdila da njena ćerka nije imala ništa sa Osmanijem, pa je čak putem medija poručila da je spremna i da se suoči sa njim, on kaže da za tim nema potrebe, te da Teodori nije uradio ništa loše, naprotiv!

- Zašto bi se njena majka plašila mene? Ne razumem šta je htela da kaže, zašto da se obračunava sa mnom! Pa ja nista loše nisam uradio njenoj ćerki, niti bih joj nešto uradio loše - kaže biznismen i dodaje da je učesnicom ''Zadruge'' veoma zadovoljan, te da će je zvati ponovo u Poreč kada izađe iz rijalitija.

foto: Damir Dervišagić

- Svako ko je korektan sa mnom, nastavi sa mnom i da sarađuje. Naravno da smo Teodora i ja ostali u kontaktu i nakon njenog boravka u Poreču. Ja se sa njom nisam svađao, sada mogu samo mediji da nas posvađaju. Naravno da ću je zvati opet da dođe u Poreč kad izađe iz Zadruge! Napravila je super atmosferu, super je pevačica, atraktivna je - rekao je Osmani i priznao da su tačne glasine da je Teodora kod njega u Poreču boravila čak dva meseca, kao i da će je zvati opet.

- Tačno je da je Teodora boravila kod mene dva meseca. I nije ona jedina koja je boravila kod mene i kojoj sam pomogao kada sam bio u mogućnosti. Snimala je dva spota, nastupala je, odmarala se, provodila, uživala... Nadam se da će narednog leta opet.

Biznismen nema nijednu ružnu reč o Teodori, a kaže da on nije stekao utisak kao većina zadrugara - da je plavokosa pevačica folirant.

- Ja nisam stekao utisak da je folirant, nemam loše iskustvo, niti loše mišljenje o njoj. Nadam se da će tako i ostati - rekao je za kraj Ćazim Osmani.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.