PRVI PUT U ISTORIJI TLZP: Leki dozvolili da ponovi nastup jer je prvi put bio OČAJAN, ali zaista!
Foto: Promo

opa

PRVI PUT U ISTORIJI TLZP: Leki dozvolili da ponovi nastup jer je prvi put bio OČAJAN, ali zaista!

Nakon dobrodošlice koju je gledaocima uputila voditeljka Nina Seničar, upoznali smo se i sa članovima žirija u ovoj emisiji

Objavljeno:

Na stadardnim pozicijama su Aleksandra Radović, Branko Đurić Đuro i Andrija Milošević, a ovog puta gost u žiriju je pop pevačica Marija Šerifović.

Epizodu je otvorio Branislav Lečić kao Dino Dvornik, koji je zbog premora imao malih problema, pa je nastup prekinut, ali je na osnovu glasanja publike odlučeno da mu se pruži još jedna šansa.

- Malo stres, malo umor, ovo je težak šou i zahteva stvarno posvećenje, bilo bi idealno da čovek ima samo to da radi - naveo je Leka.

- Vidim da se ovde vi jako dobro zabavljate, što kapiram da je vama jako važno, ali ja ću se truditi da budem malo objektivna. Leka je dokaz da "show must go on" definitivno postoji i zauvek će postojati. Tako da moja podržka i poštovanje da je čovek svoju imitaciju do kraja izneo. A ovaj drugi nastup je pevački bio najbolji. Meni je to bilo ok - rekla je Marija Šerifović, gostujuć član žirija.

foto: Promo

- Dino je bio strašan tip i žao mi je da je tako brzo otišao. Bio je jedan od najboljih ljudi koje sam poznavao za ono vreme rata kada smo svi išli svako na svoju stranu. Očekivao sam od tebe žešći ritam - poručio je Đuro.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.