GORA JE OD LUNE? RADA RADENOVIĆ PRVI PUT BIZNISMENU SA KOJIM IMA SINA: Imao je devojku dok je bio sa voditeljkom, a sada je SAMA sa detetom!
Foto: Printscreen

nije joj lako

GORA JE OD LUNE? RADA RADENOVIĆ PRVI PUT BIZNISMENU SA KOJIM IMA SINA: Imao je devojku dok je bio sa voditeljkom, a sada je SAMA sa detetom!

Rada Radenović godinama unazad je zaštitno lice jedne televizije i često u javnosti izazove veliku pažnju

Objavljeno:

Voditeljka je oduvek intrigirala javnost svojim ponašanjem, a najviše pažnje izazvala je njena trudnoća i rođenje sina Petra pre sedam godina. Naime, lepa voditeljka ostala je u drugom stanju sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji je u tom periodu već imao devojku, sa kojom je tada bio preko deset godina u vezi. Rada sada priča o tome koliko joj teško pada da se sama stara o detetu.

"Moj najveći roditeljski strah je da mi se dete ne otme kontroli. Ja jesam roditelj sa kojim on živi, ali Petar ima i oca koji mu je maksimalna podrška", kaže Rada.

foto: Instragam printscreen

"Teško je biti jedini prisutan roditelj u momentinma kada si jedini odgovoran. S druge strane, olakšavajuća okolnost to što u našem domu ne postoje dobar i loš policajac, što je u funkcionalnim porodicama česta situacija. Odsrastao je svestan situacije u kojoj živi, nama je to normalno", dodaje. Rada priznaje da se ne kaje zbog svojih izbora koje je pravila tokom života: "Tako je ispalo, sticajem životnih okolnosti, ali ja u tome ne vidim nikakvu tragediju. Ako si u nesrećnom braku, reši to, razvedi se. Svako ima izbor", završava ona.

(Espreso.co.rs/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.