SINDI MODELS IDE U ZATVOR! Osuđena na 160 dana zatvora, a evo i ZBOG ČEGA!
Foto: Zorana Jevtić

nije šala

SINDI MODELS IDE U ZATVOR! Osuđena na 160 dana zatvora, a evo i ZBOG ČEGA!

Iza rešetaka Ivana Stamenković nije uplatila 160.000 dinara advokatu koji ju je tužio zbog uvreda, pa je Prvi osnovni sud tu novčanu kaznu zamenio robijom

Objavljeno:

Ivana Stamenković Sindi ide na robiju! Bivša „modelsica“ nije isplatila dug od 160.000 dinara, što je bila u obavezi po presudi jer je vređala Dragana Krajnovića, advokata svog bivšeg muža Nikole Pavlovića.

Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je odluku da se novčana kazna zamenjuje zatvorskom u trajanju od 160 dana!

foto: Marina Lopičić

- Presuda je doneta krajem februara i Ivana je imala rok tri meseca da plati kaznu. Pošto ona to nije uradila, sud je ponovo zasedao i nedavno je odlučeno da bude osuđena na četiri meseca zatvora. Ona je bila obaveštena o svemu, ali očigledno to nije shvatila ozbiljno čim do današnjeg dana nije uplatila Krajnoviću ni dinar - otkriva naš izvor.

Nakon što je stiglo obaveštenje da je osuđena na zatvor, Stamenkovićeva je uložila žalbu i namerava da učini sve kako bi sprečila da ode iza rešetaka.

- Ivana i njen advokat nisu prihvatili odluku suda i reagovali su istog momenta. Ona smatra da nije kriva i tvrdi da ju je advokat koji je zastupao njenog bivšeg muža, s kojim se sporila o starateljstvu nad ćerkom, isprovocirao. Tada je čak pokušala viljuškom da ubode advokata u rame - kaže naš izvor.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.