SVAKO IMA PRAVO, ALI... Merima prokomentarisala Karleušino učešće na Evroviziji! Da li će se Jeleni dopasti OVAJ KOMENTAR?
Foto: Damir Dervišagić, VLADIMIR ŠPORČIĆ

legenda muzičke scene

SVAKO IMA PRAVO, ALI... Merima prokomentarisala Karleušino učešće na Evroviziji! Da li će se Jeleni dopasti OVAJ KOMENTAR?

Nakon konstatacije da će se naredne godine pesma birati po principu glasanja, a ne izbora nekolicine odabranih ljudi, ona je rekla...

Objavljeno: 18:18h

KARLEUŠU NAVODNO KOPIRA CEO SVET, ALI TO NIJE SVE! Ekskluzivno otkrivamo: Ovo je ŽENA koju JK SKIDA od GLAVE do PETE! (FOTO)

Pevačica narodne muzike više od 45 godina istrajava na domaćoj javnoj sceni, a zbog svog rada i stvaralaštva našla se i na poziciji urednika redakcije narodne muzike na Radio-televiziji Srbije. Merima Njegomir otvoreno je prokometarisala učešće Jelene Karleuše na predstojećoj Evroviziji.

- Nisam čula to, da pričaju, tako da to ne bih komentarisala... Svako ima pravo da pokuša, što? Pa, toliko traje ta Evrovizija... Svako ima pravo. - rekla je pomalo diplomatski Merima.

foto: Printscreen Instagram

Nakon konstatacije da će se naredne godine pesma birati po principu glasanja, a ne izbora nekolicine odabranih ljudi, Merima je rekla:

- Ako je izglasaju zašto da ne ide. - zaključila je Njegomir istim tonom.

Pevači će se za narednu Evroviziju sami prijaviti, a publika će glasanjem odlučiti ko će da ide na ovo takmičenje.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.