DA LI SE SEĆATE PLAVUŠE IZ BB ŠOUA? Otac joj je ULTRA POZNAT, a evo kako danas izgleda! (FOTO)
Foto: print screen facebook / Doris Bizetić-Nygrin

retki su zapamtili njeno ime

DA LI SE SEĆATE PLAVUŠE IZ BB ŠOUA? Otac joj je ULTRA POZNAT, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

Nasledivši očev talenat za glumu, ona je karijeru započela kao tinejdžerka ulogom u filmu Sekula i njegove žene

Objavljeno:

KARLEUŠU NAVODNO KOPIRA CEO SVET, ALI TO NIJE SVE! Ekskluzivno otkrivamo: Ovo je ŽENA koju JK SKIDA od GLAVE do PETE! (FOTO)

BB šou Borisa Bizetića volele su sve generacije, a ona je bila omiljena plavuša svih gledalaca. Nažalost, to joj je i najprepoznatljivija uloga, iako je želela karijeru. U pitanju je Ksenija Janićijević koja je u ovaj popularni šou došla jer je sestra od tetke Borisa Bizetića.

Igrala je više uloga, Zorku, Petkanu, plavušu, zavisi od potrebe. Međutim, nije se mnogo eksponirala u medijima pa su retki i zapamtili njeno ime.

Inače, malo ko zna da je Ksenija ćerka poznatog glumca Jovana Janjićijevića - Burduša, kojem se svojevremeno smešila i holivudska karijera. Navodno mu je bila ponuđena uloga Don Korleonea u danas kultnom filmu "Kum", a tokom boravka u Americi bio je gost slavnog Džona Vejna.

foto: Printscreen

- Tata je imao petogodišnji ugovor sa studiom "Metro-Goldwyn-Mayer". Kada je 1972. sve već bilo dogovoreno, došao je po mamu i mene. Međutim, dogodio se kobni udes u kojem je jedan njegov prijatelj poginuo. Usledila je drama, suđenje, i tata je umesto u Holivud otišao na godinu dana u zatvor "Zabelu" - ispričala je Ksenija kasnije.

Nasledivši očev talenat za glumu, ona je karijeru započela kao tinejdžerka ulogom u filmu Sekula i njegove žene, gde je glumila zajedno sa ocem, i to baš njegovu ćerku Milku. Publika je pamti upravo iz filmova o Sekuli, ali možda još više kao deo BB šou ekipe.

Posle tog humorističkog serijala, mogli ste da je prepoznate u serijama "Seljaci" i "Zvezdara", ali velike uloge su je zaobišle.

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.