Ona nije normalna, Vladimir je pokušao da razgovara sa njom, ali... OVO JE ISTINA O RAZVODU Marije Kilibarde! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

jedva da su godinu dana bili u braku

Ona nije normalna, Vladimir je pokušao da razgovara sa njom, ali... OVO JE ISTINA O RAZVODU Marije Kilibarde! (FOTO)

Potvrda voditeljke da je stavila tačku na brak sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem posle samo godinu dana braka potpuno je šokirala javnost

Objavljeno:

Iako se mesecima spekulisalo da Marija Kilibarda i njen suprug više ne žive zajedno, ona je tek nedavno priznala da se razvela.

Razlog nije otkrila. Na diplomatski način je istakla kako dvoje ljudi moraju zajedno da grade zajednicu, te da joj ne treba dečkić jer nema malo godina, već muškarac koji je partner u pravom smislu reči.

- Ljubav jeste esencija i osnovni preduslov dobrog partnerskog odnosa, ali nije dovoljna za njegovo funkcionisanje. Kad čujem ono ‘suprotnosti se privlače’, odmah pomislim - kakve suprotnosti, hoću nekoga ko je isti car kao i ja - rekla je Kilibarda za „Stori”, a sada se oglasila i Vladimirova majka Anđelka:

- Znate šta, ja se zaista ne bih mešala u njihov odnos. To je njihova stvar, moj sin je odrastao čovek i sam je odgovoran za svoj život. Suprug i ja živimo odvojeno i zaista se ne mešamo u njegove odluke. Ma ne mogu ja da pričam o tome, sa nama to nema veze. Mi živimo svoje živote, a oni su to rešili između sebe - kaže Anđelka, i dodaje:

foto: Damir Dervišagić

- Znate, ja i ne čitam novine, ne znam šta se piše o njihovom rastanku. Niti me zanima šta se piše. Znam šta se piše u novinama samo kada mi neko javi da je pročitao, ali me zaista ne interesuje - tvrdi ona.

Na pitanje da li joj je žao što Marija i Vladimir nisu imali dece pa da sada ima unuče iz tog braka, priznaje:

- Žao mi je, naravno da mi je žao. Žao mi je zvog svega, ali ja ne utičem na život svog sina. Nisam posesivna majka. On je zreo čovek.

Anđelka kaže da se sa snajkom dobro slagala.

- Bili smo u korektnim odnosima, ništa ja nemam protiv Marije, to je stvarno njihova stvar i ja se u to ne mešam - poručila je Radmanovićeva, a za njom su se oglasile i komšije:

foto: Nebojša Mandić

- Radmanović je hteo da kupi kafić, to je od tri sestre, ali nije htela jedna sestra da proda, pa se on iznervirao. Tu smo videli kakvog je temperamenta, ali šta ga briga, pun je ko brod. Oženiće se on drugom, kao da je njemu stalo. Ona je nešto malo bila, a šta joj je falilo da uživa? Ona nije normalna - priča starija gospođa koja je želela da ostane anonimna.

I prijateljica bivšeg bračnog para otkrila je da su među njima bile nepomirljive razlike.

- Nisu njih dvoje imali neki veliki sukob pa da su svađali, ali su prosto drugačije gledali na život. Vladimir je vrlo pasivan čovek koji ima neki svoj životni ritam i neće da ga menja, a ona je vrlo energična, voli putovanja, druženja i zaista se trudila da ovo uspe. Žao mi je samo jer mislim da je davno znala da život sa Vladimirom neće biti onakav kako je zamišljala - kaže ona i objašnjava.

foto: Dado Đilas

- Marija je htela da dovede prijatelje na imanje da naprave roštilj i druže se, ali se to njegovima nije dopalo. On je tip koji leže uveče oko deset sati kada ona tek počinje da živi. Non-stop su imali nesuglasice, od svadbe koja je bila u tajnosti do toga da joj je branio da priča za medije o njihovom braku. Nije mogao da razume njen posao. Marija se dugo ni najbližim prijateljicama nije poverila da razmišlja da ga napusti jer se nadala promeni. Bilo joj je teško nakon svega, ali nije dugo patila jer je znala da nema povratka.

Prijateljica bivšeg para otkriva da Marija i Vladimir nakon svega nisu ostali u dobrim odnosima.

- To što Marija nije htela da se prilagodi njegovom tempu života i sa druge strane da provodi više vremena u kući Vladimir je shvatio kao atak na njegovu ličnost. Svi pokušaji da razgovara sa njim ostali su bezuspešni, a kada mu je saopštila da će se iseliti, nije progovorio ni reč. On je još uvek ljut na nju jer je smatra krivcem, tako da nakon svega nisu u kontaktu. Mislim da joj nije ni rođendan čestitao - kaže izvor.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.