ŠTA JOJ JE TO TREBALO, POBOGU?! Voditeljka Slagalice posetila plastičnog hirurga! Je l' ste primetili šta je promenila?(FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

šta uradi crna kristina?

ŠTA JOJ JE TO TREBALO, POBOGU?! Voditeljka Slagalice posetila plastičnog hirurga! Je l' ste primetili šta je promenila?(FOTO)

Godinama je pratimo i uživamo u emisiji koju vodi, ali ona izgleda nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom

Objavljeno:

Kristina Radenković otvoreno je govorila o intervenciji koju je nedavno imala, te nije želela da krije činjenicu da je poželela nešto da promeni na svom licu.

Zaštitno je lice Javnog servisa Srbije i već godinama vodi najpopularniji domaći kviz "Slagalicu", a mnogima je prirasla za srce zbog spontanosti i šarma.

Sada je odlučila da kaže zbog čega je skoro posetila jednu kliniku za plastičnu hirurgiju u Beogradu.

foto: Filip Plavčić

- Nedavno sam stavila 0,1 ml kubnih hijalurona u bore smejalice, tek da vidim kako će moje lice reagovati na njega. Doduše, meni te moje, stručno nazvane, nazolabijalne bore uopšte ne smetaju, ali su mi svi sugerisali da treba da se pozabavim njima - otkrila je ona.

- Mislim da svako ko nešto ubrizgava u lice oseća strah zbog toga što ne zna kakav će efekat biti. Naravno, hteli su da me "nafiluju" s kubikom, ali sam insistirala na količini koja je, bukvalno, zanemarljiva. Bolje da šest puta odem i stvavim toliko nego istu količinu odjednom, pa da se šokiram kad se pogledam u ogledalo - dodala je Kristina.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.