OVAKVA IZJAVA JOJ NIJE TREBALA? Bojana o ZLOSTAVLJANJU: Same ste krive!
Foto: Printscreen/Instagram/bojanabarovic

bez dlake na jeziku

OVAKVA IZJAVA JOJ NIJE TREBALA? Bojana o ZLOSTAVLJANJU: Same ste krive!

Holivud i dalje bruji zbog skandala Harvija Vajnštajna, koji je optužen da je silovao mnoge dame koje su sa njim sarađivale. Sada je žena Nikole Rokvića dala svoj sud o celoj situaciji

Objavljeno:

Jedan od najuticajnijih holivudskih producenata, Harvi Vajnštajn, optužen je da je seksualno zlostavljao glumice i druge žene na poslu, što je pokrenulo lavinu komentara i sličnih priča na istu temu. Tom trendu se pridružila i Bojana Barović, supruga Nikole Rokvića koja je progovorila o ličnom iskustvu. Evo šta je napisala.

foto: Printscreen/ Instagram/ Bojana Barović

"Čitajući sve ove tekstove o trenutnom skandalu u Holivudu, moram da priznam da mi je drago da je javna tajna izašla na videlo, a sa druge strane čitam sve izjave glumica koje počinju za "dok smo bili u hotelskoj sobi". E pa posle 8 godina provedenih u Los Anđelesu mogu slobodno reći da je potrebno dobrovoljno da ušetaš u tu istu hotelsku sobu, a ono što se posle dešava jasno je i detetu! Ali u tom momentu mnogima je važnija karijera, zar ne? Iako mi je žao dama koje su povređene, iskreno ZNAM da postoje načini da se sve ovo izbegne, a to je kada je tvoje dostojanstvo iznad želje za potencijalnih uspehom! I zapamtite - nijedna karijera na svetu nije vredna gubitka duše", napisala je Bojana. Njeni fanovi su je potpuno podržali u komentarima, a ostaje da vidimo kako će zlostavljane žene reagovati na njene reči.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.