ZOVE SE GRACIJANO I ITALIJAN JE! Tamara Đurić progovorila o novom dečku koji se bavi NEVEROVATNIM POSLOM!  (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

au, gde ga nađe?!

ZOVE SE GRACIJANO I ITALIJAN JE! Tamara Đurić progovorila o novom dečku koji se bavi NEVEROVATNIM POSLOM! (FOTO)

Zajedno su više od godinu dana. Veoma su zaljubljeni, a koriste svaki slobodan trenutak da se vide i uživaju u svojoj ljubavi

Objavljeno:

Nakon glasina da je nekadašnja učesnica rijalitija ''Farma'' Tamara Đurić u vezi sa Manuelom Stojanovićem koji je učestvovao u "Velikom bratu" otkrivena je istina o njenom ljubavnom životu! Naime, Đurićeva uživa u ljubavi sa izvesnim Gracijanom koji živi i radi u Italiji!

- Tamarin dečko se zove Gracijano. On živi u Italiji, tamo slika ikone, a Tamara i on su zajedno više od godinu dana. Veoma su zaljubljeni, a koriste svaki slobodan trenutak da se vide i uživaju u svojoj ljubavi. Manuel je Tamari samo drag prijatelj, i ništa više od toga - otkriva dobro obavešteni izvor.

foto: Damir Dervišagić

Đurićeva je i lično potvrdila da uživa u ljubavi!

- Malo je smešna cela ova priča oko Manuela i mene... On je dobar momak, godinama se družimo, on je kulturan momak i uvek rado sa njim izađem na kafu... Živimo u istoj zgradi. I da nisam u vezi, Manuel ne bi bio moj izbor jer prosto nije moj tip. Volim i poštujem svog dečka i zbog njega mi smeta kada me spajaju sa prijateljima ili ljudima koje ni ne poznajem... Inače ovo mi je najsrećniji emotivni period i uživam u ljubavi sa njim - rekla je Tamara.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.