IDI KUĆI BRE, ZAŠTO MISLIŠ DA SAM SE SMUVALA S NJIM? Pala prva svađa, Luna vrišti, Sloba u šoku! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

počelo je

IDI KUĆI BRE, ZAŠTO MISLIŠ DA SAM SE SMUVALA S NJIM? Pala prva svađa, Luna vrišti, Sloba u šoku! (VIDEO)

Sinoć je u Rajskom vrtu došlo do dosad neviđene rasprave između ovo dvoje zadrugara, nakon čega se Luna rasplakala

Objavljeno:

Blogerka Luna Đogani i pevač Sloba Radanović svakodnevno biju bitke kako bi svoju ljubav odbranili od mnogih koji su se "urotili" protiv njih.

Kao da nije dovoljno što se u njihovu vezu ponovo umešala Radanovićeva supruga Kristina Kija Kockar kada je pevaču uz garderobu poslala i fotografije sa venčanja, već je u mini grad ušetala i rediteljka Jelena Golubović koja je gotovo momentalno uspela da svojim komentarima uzdrma odnos zaljubljenih golupčića.

Sinoć je u Rajskom vrtu došlo do dosad neviđene rasprave između ovo dvoje zadrugara, nakon čega se Luna rasplakala. Sloba je pitao blogerku da li bi joj smetalo ako bi je on prevario, zbog čega je ona načisto poludela. Druga stvar koja je dovela do kulminacije i svađe između njih je to što im je Golubovićeva pomrsila konce.

Luna je naprosto odlepila i vikala Radanoviću da izađe iz "Zadruge", dok je on bio zapanjen ovakvim ponašanjem.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

- Je l ti se ide kući? Što ne ideš? Udari nekog pa idi, to ti je najbolje da uradiš. Ionako je sad došla ova koja priča o tvojoj ženi i mami - poručila je Slobi devojka u naletu besa.

- Priča gluposti, moja mama se nije čula sa mojom ženom ni kada smo bili u braku, a kamoli sada. Ti prva ljubomorišeš! Nemoj da mi prebacuješ - branio se Sloba tvrdeći da Jelena Golubović ne zna šta govori.

- Što si se sad odaljila? Ne želiš da budeš pored mene? - nastavio je pevač, na šta mu je Luna odbrusila da joj je prekipelo i da ne želi više da se svakodnevno raspravlja oko gluposti.

- Ja kad izljubomorišem, ja se zaje*avam, a ne odem tamo negde smrtno ljuta na tebe - objasnila je ćerka Anabele Atijas i dodala:

- Ako ti posle svega što smo ti i ja proživeli misliš da bih se ja muvala sa nekim ovde, onda ti nisi normalan. Kako ti možeš da pomisliš, a kamoli da pitaš, kako? Kada si ljut sa svima si vrh, a prema meni si najgori - napala je Luna još uvek zakonitog supruga Kije Kockar.

foto: Printscreen

Sloba se snebivao na ovakve Lunine reči, načisto zbunjen jer smatra da je nikada ničim nije uvredio. Zatim je usledila rasprava ko je i kada za kim jurio po imanju, ko se kada durio.

- Ljubomorišeš mi za sve - optužio ju je ponovo pevač, da bi zatim konstatovao za sebe da mora da je lud.

- Ja sam samo pitao da li bi tebi smetalo da ja uradim to što si ti uradila? Video sam to kada sam išao do wc-a. Znam da ja nikada ne bih prišao devojci svog druga i legao joj u krilo. Mene boli ku*ac za sve ovde, ti si mi jedina bitna - konstatovao je Radanović, onda se prebacio na Golubovićevu za koju je uveren da ima tajni zadatak da napakosti njegovoj vezi.

Ipak, rasprava se nastavila, da bi Luna načisto slomila Slobu kada se rasplakala.

Tu je bio kraj svake prepirke i pali su poljupci. Pogledajte.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.